Ce mult a slăbit fosta soție a lui Răsvan Firea! Carmen are 51 de ani și adoră să pozeze în costum popular FOTO

Carmen este fosta soție a lui Răsvan Firea, primul soț al Gabrielei Firea Pandele, actualul primar al Capitalei.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Carmen este fosta soție a lui Răsvan Firea, primul soț al Gabrielei Firea Pandele, actualul primar al Capitalei. Carmen Elena Firea este creator de modă și mama lui Răzvan, primul model androgin din România.

fara descriere

Foarte îndrăgostită de portul popular, Carmen postează mereu fotografii cu ea îmbrăcată în costume tradiționale, așa cum a făcut și zilele trecute, în cadrul unei descinderi în județul Vâlcea. Prietenii virtuali ai lui Carmen au observat imediat că vedeta a slăbit considerabil, felicitând-o pentru ținută. 

Citeste si: Se redeschid grădinițele administrate de Primăria Capitalei? Anunț făcut de primarul Capitalei Gabriela Firea

Citeste si: Fiul vitreg al Gabrielei Firea a pozat nud! Răzvan Firea, pictorial de artă într-o revistă germană

Răsvan Firea, bărbatul cu care atât Carmen Elena, cât și Gabriela au fost căsătorite, a murit în 2010, la doar 54 de ani. Fost sportiv de performanță, acesta a fost răpus de un accident vascular, însă după o perioadă lungă de suferință pe fondul unor probleme medicale grave. Atunci, prima soție a lui Răsvan i-a reproșat actualei doamne Pandele că nu a sunat-o pentru a o anunța de deces și că i-a dat informații greșite legate de ora la care urma să aibă loc înhumarea, astfel că a ajuns la cimitir după înmormântare.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate