Ce nu i-ar ierta Theo Rose iubitului ei. Artista a făcut referire și la trecutul ei amoros

Theo Rose a vorbit despre viața sa amoroasă.

Autor: Alis Pop

In articol:

Theo Rose a ajuns să fie una dintre cele mai urmărite și apreciate tinere artiste de la noi. Talentul, sinceritatea și energia de care debordează au pus-o în prim-planul fanilor și nu sunt deloc puțini cei care fac parte din comunitatea sa online.

Asta și pentru că, la nivel de carieră, a reușit performanța de a bifa multe etape.

Este actriță, cântăreață și jurată în cadrul unei show, ba chiar a fost și în rolul de prezentatoare.

Citeste si: Theo Rose se confruntă cu simptome neobișnuite! Vestea cu care și-a îngrijorat toți fanii: „Am o răceală extraordinar de periculoasă”

Theo Rose

Ce nu i-ar ierta Theo Rose iubitului ei

[Sursa foto: Facebook ]

Theo Rose a spus totul pe șleau 

Însă, viața sa s-a zdruncinat puțin atunc,i când în lumina reflectoarelor, a ieșit la iveală un fapt ce-l ținea secret, că se iubește cu Anghel Damian, deși toată lumea știa că este într-o relație cu Alex Leonte.

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

Imediat ce imaginile cu ea în timp ce-l săruta pe regizor au fost făcute publice, cântăreața a spus cum au stat, de fapt, lucrurile.

Adevărul era că ea și nepotul lui Nea Marin se despărțiseră în secret de mult timp.

Așa a declarat atunci și asta susține și acum.

La un post de radio, întrebată care a fost cea mai mare minciună care s-a spus despre ea vreodată, Theo Rose a declarat că a fost acuzată pe nedrept de infidelitate. Și asta pentru că la acel moment, mulți dintre cei din online spuneau că artista l-ar fi înșelat pe Alex cu Anghel. Lucru negat cu vehemență de șatenă

”Că am înșelat( n.r. care a fost cea mai falsă știre despre ea)”, a spus Theo Rose.

În acest context, actrița a continuat să vorbească despre infidelitatea în cuplu. Astfel a mărturisit că, alături de oricine ar fi, niciodată, dar niciodată, nu ar putea trece peste faptul că a fost înșelată. În acest caz, dacă s-ar întâmpla, despărțirea ar fi inevitabilă.

”Dacă ar călca strâmb, dacă ar călca pe bec (n.r s-ar despărți de cineva dacă...)”, a mai declarat actuala iubită a lui Anghel Damian.

Citeste si: Sora lui Theo Rose, părere sinceră despre Anghel Damian. Familia artistei îl regretă pe Alex Leonte?

Și tot despre iubire a fost și finalul destăinuirilor sale, de data aceasta, fiind unele mai pozitive. Privind în urmă, Theo Rose a mai spus că a avut partea de un prim sărut chiar neașteptat de plăcut.

”A fost ok, culmea (n.r. cum a fost primul sărut)”, a concluzionat artista.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anghel Damian, gestul cu care a luat-o complet prin surprindere pe Theo Rose! Întreg momentul a fost filmat. Ce au vrut, de fapt, să sărbătorească de față cu toată lumea

Theo Rose este istorie! Alex Leonte, surprins în compania unei tinere misterioase, la câteva luni de la despărțire

Theo Rose a anunțat că trece printr-o perioadă grea. Ultimele evenimente din viața ei și-au pus amprenta: „Nu prea mă mai bucur de lucruri”

„Acum se simte total diferit” Ce se întâmplă cu Theo Rose, însărcinată în cinci luni: „Nici nu vreau să mă gândesc, mă ia plânsul”. Care este cea mai mare temere a ei după ce va...

Vestea dimineții despre Mircea DIACONU! Este anunțul momentului despre marele actor din ROMÂNIA

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Situație incredibilă în televiziune! Își FEREȘTE COPIII de PROPRIA EMISIUNE

Theo Rose a anunțat că trece printr-o perioadă grea. Ultimele evenimente din viața ei și-au pus amprenta: „Nu prea mă mai bucur de lucruri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies