Ce pensie are Mirabela Dauer: "Nu e normal, dar nu am ce face"

Mirabela Dauer a mărturisit într-un interviu sincer ce pensie încasează în fiecare lună.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Mirabela Dauer face parte din generația de aur a artiștilor din România.
În vârstă de 72 de ani, artista este în continuare extrem de iubită de publicul din România și a rămas activă pe scena muzicii ușoare.
Totuși, după 57 de ani petrecuți pe scenă, Mirabela Dauer are parte de o pensie infimă. Artista, însă, preferă să nu se plângă prea tare.

Citeste si: Mirabela Dauer, mărturie cutremurătoare după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Este o poveste urâtă”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu artistul 

 

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită. Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e”, a dezvăluit cântăreața în urmă cu ceva timp în cadrul unei emisiuni tv.

Citeste si: Drama din viața Mirabelei Dauer. Fiul nu vrea să audă de ea: "Nu e mama mea, e doar o..."

 

Mirabela Dauer: "Lumea nu trebuie să știe amărăciunile noastre"

Ca un adevărat artist, Mirabela Dauer preferă să apară în fața publicului mereu cu zâmbetul pe buze, iar supărările să nu facă parte din prestația ei scenică.

Citeste si: Mirabela Dauer, victima unei depresii înfiorătoare! "Nu plângeam, pentru că nu pot"

 „Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara asta sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, a mai declarat îndrăgita artistă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate