Ce pensie are Mirabela Dauer: "Nu e normal, dar nu am ce face"

Mirabela Dauer a mărturisit într-un interviu sincer ce pensie încasează în fiecare lună.

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

Mirabela Dauer face parte din generația de aur a artiștilor din România.
În vârstă de 72 de ani, artista este în continuare extrem de iubită de publicul din România și a rămas activă pe scena muzicii ușoare.
Totuși, după 57 de ani petrecuți pe scenă, Mirabela Dauer are parte de o pensie infimă. Artista, însă, preferă să nu se plângă prea tare.

Citeste si: Mirabela Dauer, mărturie cutremurătoare după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Este o poveste urâtă”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu artistul 

 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită. Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e”, a dezvăluit cântăreața în urmă cu ceva timp în cadrul unei emisiuni tv.

Citeste si: Drama din viața Mirabelei Dauer. Fiul nu vrea să audă de ea: "Nu e mama mea, e doar o..."

 

Mirabela Dauer: "Lumea nu trebuie să știe amărăciunile noastre"

Ca un adevărat artist, Mirabela Dauer preferă să apară în fața publicului mereu cu zâmbetul pe buze, iar supărările să nu facă parte din prestația ei scenică.

Citeste si: Mirabela Dauer, victima unei depresii înfiorătoare! "Nu plângeam, pentru că nu pot"

 „Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara asta sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, a mai declarat îndrăgita artistă.

Urmatorul articol
Citește și:

Viorica de la Clejani, după ce Margherita a fost prinsă drogată: "Uneori anturajul strică"

La 70 de ani, Corina Chiriac a pus punct carierei: ”Mulțumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă!”

Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

Cazul sopranei care a căzut pe scări! Maria Macsim Nicoară, ucisă? Verdictul specialiștilor! Profilerul din dosarul Mădălinei Manole dezvăluie detaliul care poate schimba ancheta

Nicolae Guță a dat lovitura cu ultimul hit! Manelistul a strâns sute de mii de vizualizări cu clipul filmat lângă casa familiei din Petroșani VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies