kanald.ro
Ce proprietăți are carnea de struț. Marii bucătari o consideră o delicatesă
Ce proprietăți are carnea de struț. Marii bucătari o consideră o delicatesă
Diverse
Iată ce proprietăți nutritive are și cum se gătește carnea de struț!
Carnea de struț este faimoasă datorită proprietăților sale, dar și datorită gustului deosebit. Carnea de struț se numără printre meniurile multor restaurant și este considerată o delicatesă de către marii bucătari.
Carnea de struț este foarte asemănătoare cu carnea de vită la gust și textură. Aceasta este bogată în fier și este o modalitate excelentă de a reduce grăsimile și colesterolul din corp.
Carnea sa este roșie ca și cea de vânat, iar gustul este asemănător cu cel al cărnii de vită de calitate superioară. Alții spun că are gust de vițel. Carnea se găsește în toate felurile în care se găsește carnea de vită, inclusiv fripturi și burgeri, precum și carne tocată.
Carnea de struț este la mare căutare, datorită combinației dintre un gust deosebit și proprietăților benefice pe care el are asupra organismului. Este chiar mai săracă în grăsimi decât carnea albă de pui sau de curcan.
Citeste si: Ce este sistemul nervos și cum funcționează acesta?
Cei care consumă carne de struț preferă să o comande online, deoarece se găsește ceva mai greu în supermarketuri. Acest tip de carne este o combinație între carnea albă, de pasăre și carnea roșie, dar este mult mai asemănătoare cu carnea de vită decât cu cea de pui.
Carnea de struț are o mare versatilitate și poate fi cumpărată măcinată, tăiată în fripturi, cârnați și chiar hot dog.
Struțul se pregătește și se frige la grătar foarte asemănător cu carnea de vită slabă.Ce proprietăți are carnea de struț. Marii bucătari o consideră o delicatesă
Carnea de struț se numără printre cele mai slabe tipuri de carne, mai slabă chiar și decât puiul. Datorită faptului că este atât de slabă, nu va trebui să scurgi grăsimea după ce ai gătit acest tip de carne.
Important de menționat este că struțul reține umiditatea atunci când se gătește, așa că ai grijă să nu prăjești prea mult carnea și folosește marinate înainte.
De asemenea, carnea de struț reține aromele mai repede decât cea de vită, așa că nu este nevoie să o ții prea mult la marinat sau să folosește o mulțime de condimente.