Ce s-a ales de bărbatul bătut de Chef Florin Dumitrescu? Un cap în gură = un mare pas înainte!

Unul dintre cele mai mari scandaluri din lumea televiziunii l-a avut protagonist pe Chef Florin Dumitrescu. Acesta a lovit un concurent la emisiunea MasterChef în zona feței, după un schimb dur de replici.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Florin Dumitrescu i-a provocat un traumatism cranio-facial unui concurent la show-ul de televiziune pe care îl realiza cu 6 ani în urmă la Pro TV, după ce acesta a avut curaj ”să comenteze”. Astăzi, victima lui Chef Florin Dumitrescu este ”profesor de cooking”, formator profesional, are mai multe premii la concursuri de gătit și se auto-intitulează ”Culinary Chef Artist”. El deține un local în Timișoara și o ”academie” de cooking iar în 2015 a avut propria emisiune culinară la TVR, show difuzat atât în România cât și în Republica Moldova.

fara descriere

Bărbatul care l-a înfruntat pe Chef Florin Dumitrescu se numește Georgeo Andrei, este din Timișoara și este astăzi unul dintre cei mai apreciați bucătari din aceastră zonă a țării. În 2013, el a participat la show-ul MasterChef, iar la un moment dat concurenții au filmat pe Bricul Mircea. Între el și Florin a existat la un moment dat un conflict în urma căruia juratul s-a enervat și l-a lovit cu capul în gură. Momentul a fost difuzat ulterior pe post însă nu în întregime.

Citeste si: Florin Dumitrescu, ajutat să dea autografe de fetițele sale, Ava și Mia

Citeste si: Trupa Paraziții, dată în judecată de Sindicatele din Poliție: ”Ne-au înjurat de toți sfinții și răniții”

Citeste si: Chef Florin Dumitrescu a ajuns la spital! A avut parte de incidente toată ziua: ”Am ajuns acasă după 7 ore”

Georgeo Andrei spunea că Florin Dumitrescu mirosea a alcool

fara descriere

”În urma agresiunii nu am primit nici o scuză, iar conform examinării medico-legale, rezultatul este traumatism cranio facial afirmativ, echimoză și edem, contuzie piramidală nazală. (...) În urma unui grav incident ”agresiune”, care m-a pus în imposibilitatea de a demonstra calitățile mele... mă văd obligat să îmi fac dreptate în justiția română în care am foarte mare încredere. Pasiunea mea nu va fi oprită de un nemernic... care va plăti pentru fapta lui”, spunea Georgeo Andrei la vremea respectivă. Ulterior, invitat la emisiunea WOWbiz de la Kanal D, Andrei a declarat că Florin Dumitrescu ”duhnea” a alcool și că i-a făcut plângere la poliție.

fara descriere

Ulterior, nu s-a mai auzit nimic despre acest scandal. Nu se știe dacă cei doi s-au împăcat sau timișoreanul a renunțat pur și simplu să-și continue acțiunea în instanță asupra vedetei de televiziune. Cert este că în timp, Georgeo Andrei a confirmat că este foarte bun ca bucătar iar Florin Dumitrescu a mai renunțat la atitudinea extrem de agresivă pe care a afișat-o la începutul carierei sale de jurat la emisiuni de televiziune.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate