Trupa Paraziții, dată în judecată de Sindicatele din Poliție: ”Ne-au înjurat de toți sfinții și răniții”

Sindicatele din Poliție vor să dea Trupa Paraziții în judecată din cauza unor versuri.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Sindicaliștii din Poliție doresc să dea în judecată trupa Paraziții din cauza unei piese pe care aceștia au scos-o recent, și anume ”Antimiliție”. Motivul? Polițiștii consideră că versurile melodiei sunt jignitoare.

”Săptămâna viitoare, la Tribunalul Municipiului Bucureşti, îi vom acţiona în judecată pentru calomnie şi pentru ce mai găsesc avocaţii acolo, că nu poţi să-i înjuri pe toţi poliţiştii din ţara asta la modul ăsta. Adică fiecare mai greşim, dar totuşi, este foarte mult”, a declarat, pentru Mediafax, Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP).

Citeste si: Vai, cum a surprins-o Jador pe Simona de la Puterea Dragostei! Ce-o să spună Culiţă când o vede aşa??? FOTO!

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Chef Florin Dumitrescu a ajuns la spital! A avut parte de incidente toată ziua: ”Am ajuns acasă după 7 ore”

Citeste si: Andra și-a lansat un nou single! Artista a colaborat cu Descemer Bueno

„Nu am spus niciodată că avem numai poliţişti deştepţi, frumoşi, dar nici aşa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toţi sfinţii şi de toţi răniţii. Deocamdată nu ştim ce fel de daune vom cere”, a mai declarat Surugiu.

Iată o parte din versurile melodiei: ”Dacă n-ai imaginaţie, fă-te poliţist / N-ai făcut nimic în viaţă, fă-te poliţist / Ba-i lingău convins dacă n-ai nici-un vis fă-te poliţist / Fă-te poliţist! Hai fă-te poliţist!”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate