Chef Florin Dumitrescu a ajuns la spital! A avut parte de incidente toată ziua: ”Am ajuns acasă după 7 ore”

Chef Florin Dumitrescu, supărat și bolnav. Celebrul chef a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a răcit.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Chef Florin Dumitrescu nu a avut parte de o zi foarte bună. În drum spre Capitală, celebrul chef a întâmpinat o serie de dificultăți, făcând astfel 7 ore până în București. În aceste momente, cheful are 39 febră și se află imobilizat la pat. A avut probleme cu autoturismul, fiind lăsat în fața unei case din satul Joița, după ce o bucată de asfalt ascuțit i-au tăiat cauciucul. Apoi, a stat la o coadă infernală, în coloana de mașini, în celebra zonă Dedulești, unde se găsești micii iubiți de români, dar și de străini, apoi o altă coadă în zona Bisericii Cozia. De asemenea, chef Florin Dumitrescu a mai avut ”parte” de un alt incident: a trebuit să mai aștepte o oră pentru a trece de podul de la Bolintin, dar și în coloană, fiind un accident pe Dealul Negru.

Citeste si: Doamne, cum arată Cristina Pucean în costum de baie! Nu ne miră că o doresc toţi concurenţii de la Puterea Dragostei! FOTO!

Citeste si: Dave Mustaine a fost diagnosticat cu cancer! ”Am început tratamentul”

Citeste si: Otilia Bilionera se mărită cu un om de afaceri pe care l-a cunoscut acum nici un an! Cum a fost cerută de nevastă

”Am ajuns acasă după 7 ore pe drum. Am 39 febră, iar mașina cu care eram a rămas în fața unei case din satul Joița, asta după ce ni s-a tăiat cauciucul intr-o bucată de asfalt ascuțit. Am stat în coloană vreo 60 de minute să își poată cumpăra lumea mici la Dedulești, încă 60 de minute să se aprindă lumânările la Cozia. Și încă vreo 30 de minute să facă lumea poze la un accident pe Dealul Negru, plus vreo 60 de minute să putem să trecem podul în reparații de la Bolintin. Ce să mai zic, noapte bună!”, a scris Chef Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate