Ce s-a găsit la intrarea în casa jurnalistei Cristina Țopescu! Ce dramă trăia fiica lui Cristian Țopescu

Îndrăgita jurnalistă Cristina Țopescu a avut o perioadă grea înainte să moară în mod fulgerător.

Distribuie pe:


In articol:

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în propria casă, duminică seara, deși se pare că ea ar fi încetat din viață la finalul anului trecut. Poliția a fost sesizată în momentul în care o vecină s-a alarmat din cauză că nu o mai văzuse pe jurnalistă de pe 19 decembrie.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani.

Autoritățile au ajuns în scurt timp la adresa jurnalistei, din Otopeni. Pe ușa de la intrarea în casa Cristinei au găsit un afiș, o somație mai exact, din partea Antreprize Rezidențiale SRL.

Anunțul îi atragea atenția Cristinei Țopescu că are de plătit anumite restanțe la utilități.

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Când a fost de fapt ultima apariție publică a Cristinei Țopescu! ”Plângea” FOTO

Citeste si: Rona Hartner este în doliu: „Laurențiu, nu te pot uita”

Citeste si: Ultimele mesaje de pe whatsapp arată că fosta jurnalistă Cristina Țopescu era disperată: „Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere”

Drama prin care trecea Cristina Țopescu

De la moartea tatălui său, cunoscutul jurnalist și comentator sportiv, Cristian Țopescu, viața regretatei Cristina Țopescu a luat o întorsătură tristă.

A intrat în depresie iar singura ei alinare a fost îngrijirea animalelor, și anume câinii. Ea avea în locuința din Otopeni opt câini, trei dintre ei fiind gasiți morți alături de cea care i-a ingrijit cu atâta dragoste.

Se pare că nici financiar nu o ducea foarte bine. Nici prietenii nu o mai căutau iar ea își ducea viața de pe o zi pe alta, fiind singură, doar ea și necuvântătoarele pentru care se lupta cu hingherii.

Cristina Țopescu s-a născut în Oradea, a participat la numeroase emisiuni pentru tineri, dar mai apoi i-a fost interzis să mai apară la tv. Tatăl său, Cristian Țopescu, a intrat în colimator pentru Partidul Comunist, dupa ce și-a exprimat părerea cu privire la jucatorii români de fotbal care ar trebui lasați să se antreneze și să evolueze în străinatate.

Jurnalista a lucrat și pentru mai multe publicații, a tradus filme apărute pe casete video, ultimele ei apariții fiind pe postul de prezentator la Prima Tv.

Încă nu se știe cu exactitate cauza morții Cristinei Țopescu, însă necropsia va stabili acest lucru în cel mai scurt timp.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Mesajul dureros postat de Ștefan Bănică Jr. după ce a aflat că marea lui iubire, Cristina Țopescu, a murit

Nu a putut fi stabilită cauza morții Cristinei Țopescu. Rezultatele toxicologice vin în maximum o lună de zile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies