Ultimul mesaj al unei asistente medicale care a murit de cancer! Doctorii i-au spus trei ani la rând că nu are nimic: „Este dezgustător!”

Mesajul cutremurător al unei asistente medicale care a primit diagnosticul abia după trei ani. Femeia suferea de trei ani de cancer, dar niciun doctor nu și-a dat seama, iar ea a murit într-un azil.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Julie O’Connor, în vârstă de 49 de ani, spunea, înainte de a murit, că suferința la care a fost supusă a fost dezgustătoare. De pe patul unui azil în care a fost dusă pentru a-și trăi ultimele zile din viață, femeia a criticat dur spitalul la care a fost și unde medicii nu au reușit să-i depisteze cancerul. Femeia s-a filmat vorbind despre chinurile prin care a trecut.

Medicii de la Spitalul Southmead din Bristol nu au descoperit la timp că ea avea cancer de col uterin. „A fost nevoie de șase tentative pentru a fi diagnosticată. Este dezgustător faptul că am fost nevoită să sufăr așa cum am suferit și că o fac în continuare”, a spus ea în filmulețul făcut public abia după moartea ei.

Julie a început să se simtă rău ș și-a dat seama că ceva era în neregulă încă din anul 2014, dar rezultatele testelor au fost negative. A fost supusă unor alte analizee, biopsii și examinări, dar abia după trei ani un medic și-a dat seama că suferea de cancer.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstru la cumpărăturile pentru nuntă! „Dă-mi o culoare țigănească! Să mor io dacă nu-mi place! Asta-i, fă!”

fara descriere

Soțul asistentei medicale, distrus de durere

„Ginecologul și medicul patolog au avut mai multe ocazii să intervină și să descopere bnoala. Îi consider în totalitate răspunzători pe ce s-a întâmplat, la fel ca pe membrii consiliului de administrație a spitalului.

Ne-au pus pe mine și pe Julie să treme prin aceasă suferință. Ceea ce verm să facem prin acest video este să le arătăm ce au făcut, ce ne-au făcut mie și lui julie și familiei noastre. Și sper că nimic de acest gen nu se va mai întâmpla vreodată”, a spus și Kevin, soțul lui Julie. 

Julie a murit știind că, dacă medicii ar fi descoperit cancerul în 2014 sau chiar în 2015, ar fi putut fi vindecată. Din păcate, atunci când a aflat diagnosticul, era multea târziu. Celulele canceroase se răspândiseră deja în tot corpul.

Julie și familia ei au dat spitalul în judecată înainte ca ea să moară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate