Leo de la Strehaia și Dana Criminala, făcuți praf de mama ”Prințului Țiganilor”! ”L-au distrus femeile” VIDEO

Împăcarea lui Leo de la Strehaia cu Dana Criminala nu a mulțumit-o deloc pe ”Patroana”, mama ”Prințului Țiganilor”, aceasta fiind, la modul cel mai serios, supărată foc pe fiul și pe nora sa.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Motivul pentru care ”Patroana” a făcut un scandal fără margini este legat de faptul că Leo de la Strehaia și Dana Criminala nu au mers la Strehaia, să fie toată familia împreună, în jurul mesei de Paște, așa cum era obiceiul până acum.

Citeste si: Avem DOVADA! Leo de la Strehaia s-a împăcat cu Dana Criminala! Au uitat de divorț

Citeste si: Anca, prima nevastă a lui Leo de la Strehaia, festival gastronomic de Paște!

Citeste si: Bombă în showbiz! Leo de la Strehaia, declarații sforăitoare de dragoste pentru Dana Criminala deși sunt în divorț

”Nu a venit Leo acasă să îmi aducă Paște. Că la noi bărbații trebuie să aducă Paște, femeile stau acasă, fac pregătirile. (...) Am ținut tot postul, mulțumesc lui Dumnezeu (se închină), 40 de zile. Să se ia blestemele de pe Leo și făcătutrile, și farmecele care sunt pe el de nu mai vine acasă. 40 de zile am ținut postul lui Isus, care l-au omorât dușmanii... L-au distrus ca pe Leo... Așa i-au făcut lui Leo, dușmanii l-au distrus. Și femeile, și oamenii. Am ținut tot postul, să se ia toate blestemele, să se curățe de pe ele. Să aibă noroc Leo, cum a fost înainte, să îi dea Dumnezeu și Maica Sfântă noroc. (...) I-am făcut ciorbă, dar el nu a venit, și plâng toată noaptea că el nu a venit. A zis că vine și nu a mai venit. Cine l-a ținut acolo? Farmecele!”, a spus, supărată din cale afară ”Patroana”, mama lui Leo de la Strehaia.

De altfel, de Paște, chiar dacă mama lui, alături de Anca, prima lui soție, au pregătit doi miei, ciorbă de curcan și multe alte preparate care îi erau pe plac, Leo de la Strehaia a preferat să rămână în București, alături de Dana Criminala, cei doi împăcându-se la un gratar.

fara descriere

Leo de la Strehaia, în pericol din cauza mâncării și fumatului

Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, bruneta fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminala, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia. În altă ordine de idei, schimbările din viaţa Renatei sunt suficient de multe de când nu se mai iubeşte cu Leo de la Strehaia. De altfel, pentru a se căsători cu Dana Criminala, Leo de la Strehaia a fost nevoit să divorțeze pe prima lui soție, Anca, provocând controverse puternice în comunitatea rromă.

Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii și diagnosticul pe care i l-au pus medicii. ”Am suferit un preinfarct. La mine sunt și mai periculoase asemenea situații, mai ales că am fost operat acum câțiva ani pe cord deschis, la Timișoara. Medicii au fost senzaționali, au muncit din greu să mă salveze”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Leo de la Strehaia. În altă ordine de idei, medicii l-au și certat pe Leo, atrăgându-i atenția că dacă nu le respectă indicațiile nu o să o mai ducă prea mult. ”Mi-au spus că dacă nu las țigările o pățesc. Trebuie și să mănânc de dietă, fără sare, fără grăsimi... Nu o mai duc mult dacă nu le respect indicațiile, dar mi-e mie greu să renunț la toate astea”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia, înainte ca problemele din mariajul cu Dana Criminala să devină publice.

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate