Ce s-a întâmplat în procesul intentat de Oana Cuzino primarului general al Capitalei?

Oana Cuzino și fostul ei soț au dat în judecată Primăria Capitalei.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

De profesie medic, Oana Cuzino s-a remarcat în ultimii 17 ani din postura de prezentatoare a emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore?”, în care sunt dezbătute diverse probleme din domeniul sănătăţii. Măritată timp de 12 ani, până în 2014, Cuzino are o fată, Naomi, rezultată din căsnicia cu omul de afaceri israelian Yoav Shtern.

Citeste si: Oana Cuzino dezvăluie principalele măsuri de protecție împotriva coronavirusului: „Să evităm cu orice chip...”

Citeste si: Cele mai tari peripeţii de Crăciun ale vedetelor! Andreea Esca şi-a luat bătaie, Amalia Năstase a primit cea mai tare veste, iar Bahmu şi Oana Cuzino au avut necazuri cu brazii

La separarea de fostul partener s-a lăsat cu scandal în momentul partajului, dar până la urmă părțile s-au înțeles asupra detaliilor.

fara descriere

Neașteptat, într-un proces deschis în toamna anului trecut la Tribunalul București, Oana Cuzino și Yoav Shtern fac acum front comun împotriva Municipiului București și a primarului general Gabriela Firea.

fara descriere

Cel mai probabil, motivul privind acționarea în judecată a primăriei Capitalei este legat tot de proprietățile pe care fostul cuplu le deține în București. La ultimul termen, cel din 14 iulie, judecătorii au decis amânarea cauzei până pe 13 octombrie 2020. 

fara descriere

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate