Ce s-a întâmplat la pomana de 6 luni pentru Alexandru Arșinel! Fiul marelui actor a dezvăluit cine a fost prezent: "Nu a fost ceva organizat"| EXCLUSIV

Vedete

Ce s-a întâmplat la pomana de 6 luni pentru Alexandru Arșinel! Fiul marelui actor a dezvăluit cine a fost prezent: "Nu a fost ceva organizat"| EXCLUSIV

Familia îndrăgitului actor a organizat parastasul de 6 luni, într-o formulă mai restrânsă și mai ales cu rudele și apropiații lui Alexandru Arșinel.

În curând se împlinesc șase luni de la momentul în care Alexandru Arșinel a plecat dintre noi. Vestea că actorul s-a stins din viață a adus multă amărăciune în sufletul familie și al prietenilor, dar și al fanilor. Românii l-au iubit pe marele actor, iar acum prezența de pe scenă sau de pe micul ecran le lipsește.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață în ziua de 29 septembrie 2022. Luna aceasta se împlinesc șase luni de la momentul extrem de trist, iar familia i-a organizat pomana.

Bogdan Arșinel, fiul cel mare al regretatului actor a dezvăluit pentru WOWbiz.ro cum a decurs evenimentul.

Familia a organizat pomana de șase luni pentru Alexandru Arșinel

La jumătate de an de la momentul în care marele actor a plecat dintre noi, familia s-a ocupat să îi organizeze pomana de șase luni. Evenimentul a fost unul extrem de restrâns, familia mergând la biserică și la cimitir.

Citește și: Soția lui Alexandru Arșinel, transportată de urgență la spital. Necazurile se țin lanț în familia regretatului actor: "Sperăm să fie bine"

Parastasul s-a organizat foarte restrâns, doar în familie, iar Bogdan Arșinel spune că la un an vor organiza, cel mai probabil, o pomană mai mare la care să vină și cunoștințele, dar și foștii colegi de la teatru.

"Nu am făcut absolut nimic special. S-a făcut pomana de șase luni. Parastasul s-a făcut în familie, la modul restrâns.

Nu a fost ceva organizat. La un an de zile probabil că vom avea un parastas mai mare, cu colegii și cu cei din teatru, dar și cu cei apropiați", a explicat Bogdan Arșinel, pentru WOWbiz.ro.

alexandru arsinel

Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Facebook]

Alexandru Arșinel a fost îngropat cu pălăria și butonii favoriți

În ziua de 2 octombrie, Alexandru Arșinel a fost condus pe ultimul drum. Sute de oameni au venit să își ia adio de la marele actor, printre ei fiind atât prietenii și colegii de breaslă, cât și oamenii din public care l-au iubit.

Citește și: După 40 de ani de muncă, Maria Dragomiroiu primește o pensie extrem de mică: „Un artist nu trăiește din asta”

Alexandru Arșinel a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din București. Aproximativ 300 de persoane l-au condus atunci pe ultimul drum. Printre ei s-au numărat vedete cum ar fi Mirela Vaida, Vasile Muraru, Gheorghe Turda, dar și reprezentanții farmaciei pentru care Alexandru Arșinel și Stela Popescu au fost imagine o lungă perioadă.

De la ceremonie nu a lipsit nici Marilena Arșinel, soția marelui actor fiind în scaun cu rotile. Cea care i-a fost alături întreaga viață a fost copleșită de durere la ceremonia de înmormântare.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Captură YouTube / TVR 1]

Soția lui Alexandru Arșinel, mesaj emoționant chiar la înmormântare

Soția lui Alexandru Arșinel a transmis un mesaj emoționant la înmormântarea marelui actor. Mereu extrem de discretă, Marilena a fost un sprijin real pentru Alexandru Arșinel așa cum și el a fost stâlpul care a ajutat-o ani la rând, în special după problemele sale de sănătate.

La căpătâiul marelui actor, soția a dorit să îi transmită un mesaj extrem de special.

Coroana adusă din partea acesteia conținea un text cu două dintre cele mai pure și frumoase lucruri pe care oamenii care se iubesc și le pot spune.

„Te voi iubi mereu! Soția Marilena”, a fost mesajul scris pe coroana de flori adusă din partea soției lui Alexandru Arșinel, în toamna anului trecut.

Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!