Dovada clară că Alex Bodi nici nu se gândeşte la împăcarea cu Bianca, chiar dacă ea susţine contrariul: „Game over!”

Alex Bodi nu se gândeşte la împăcarea cu Bianca, de care a divorțat acum două săptămâni.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Alex Bodi nu se gândeşte la împăcarea cu Bianca și a ținut să transmită acest lucru prin intermediul unui cadru postat pe instastory. Astfel, afaceristul a pus o poză care îl înfățișează la volanul unei mașini pe care e scris mesajul Game over (S-a terminat). Amicii lui au înțeles că e vorba deste finalul relației cu Bianca și l-au felicitat.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: "Am deja 3 săptămâni de la operație"

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Ce face Bianca Drăgușanu pe timp de pandemie?! Este de necrezut! „Inconștiență totală...”

În ultimele săptămâni, cei și-au adus acuzații grave și au spus că se despart definitiv. În presă s-a scris că Alex Bodi ar fi recunoscut că a căutat-o de mai multe ori pe Bianca cu scopul de a se împăca. El susține că acest război dintre ei este inutil.

fara descriere

Alex Bodi nu se gândeşte la împăcarea cu Bianca: "Mă sună de câteva zeci de ori pe zi"

Fostul meu soț mă sună de câteva zeci de ori pe zi să-mi spună că mă iubește, că îi este dor de mine, că vrea să ne împăcăm și că îi pare rău pentru tot”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro. (citește care e adevărata relație dintre Bodi și presupusa amantă rusoaică)

„Pentru că vă spuneam că îmi zice că îi este dor de mine și pentru că am ajuns să nu mai cred doar în cuvinte, mi-a zis că este suficient să aibă aprobarea mea și mi-a zis că face imposibilul să ajungă în București, să închirieze un privat jet și să ajungă la Capitală doar să vorbească cu mine. Dar pentru mine nu mai reprezintă credibilitate”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate