Ce scrie pe crucea lui Marcel Toader! A primit-o cadou la cimitirul de la Săpânţa! FOTO

Prietenii au aflat ce scrie pe crucea lui Marcel Toader.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret ce scrie pe crucea lui Marcel Toader. În vara lui 2013, fostul rugbyst, care a decedat sâmbătă, la 56 de ani, din cauza unui infarct, a fost în vizită la Săpânţa, în Maramureş, unde a vizitat şi celebrul Cimitir vesel.

Citeste si: Momentul în care Marcel Toader a ratat împăcarea cu Gabriela Cristea! Toata lumea visa să-i vadă din nou împreună! Gafa uriașă a bărbatului: i-a cerut Gabrielei prea mult sex!

Citeste si: Reacție șoc după moartea lui Marcel Toader: „Gunoaie ale societății”

Citeste si: Mara Bănică nu-și mai revine din șoc, după moartea lui Marcel Toader: „Marcele, tu nu ai cum sa mori. Nu acum, pricepi???”

Ce scrie pe crucea lui Marcel Toader: "Mi-o plăcut femeile, ca la albină florile"

Marcel Toader a primit un cadou de la artizanii locali, o cruce de lemn pe care e scris mesajul: "Mi-o plăcut femeile / Ca la albină florile / Şi-am umblat din floare-n floare/ Poate voi găsi-o oare?". (vezi cum l-au găsit medicii pe Marcel Toader)

fara descriere

Ce scrie pe crucea lui Marcel Toader: "Cu dedicaţie pentru mine" 

S-a aflat ce scrie pe crucea lui Marcel Toader. "Cadoul primit de la artizanii săpânţeni. Cu dedicaţie pentru mine", a scris acesta pe Facebook. Toader va fi înmormântat luni, la Cimitirul Central din Constanţa.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate