Ce scrie presa spaniolă despre accidentul în care a murit Cornel Galeș. O româncă a făcut totul public

Detaliile despre accidentul în care a murit Cornel Galeș au fost făcute publie de o româncă, pe contul ei de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

cornel gales

O româncă stabilită în Spania a relatat pe pagina ei de Facebook ce spune presa spaniolă despre accidentul în care și-a găsit sfârșitul Cornel Galeș.

Citeste si: Ultimele amănunte despre ce se întâmplă cu trupul lui Cornel Galeș! ”Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, lucrurile lui rămân acolo”

Citeste si: Doina Belu, despre moartea misterioasă a lui Cornel Galeș: „Tot ce se spune sunt speculații”

Citeste si: Începe din nou războiul pe averea Ilenei Ciuculete! Cui îi vor rămâne cu adevărat banii după moartea lui Cornel Galeș

Ce scrie presa spaniolă despre accidentul în care a murit Cornel Galeș. O româncă a făcut totul public

Sandra Stere a povestit pe pagina ei de Facebook ce scrie presa din Spania despre momentul în care s-a produs accidentul. Deși în articol nu este menționat niciun nume, românca a concluzionat că este vorba despre Cornel Galeș.

cornel gales

„(…) am citit in ziarul spaniol despre un accident unde soferul in urma impactului a murit, aves viteza foarte mare, nu avea centura, iar la o intersectie s-a rasturnat, erau 3 in masina, soferul roman, inca unul, iar celalalt era spaniol proprietarul unui Ford verde. Accidentul s-a produs la 02:35 dimineața, vineri-sambata. Sigur este vorba de el, nu especifica nume dar dupa stirile care au aparut in tara, coincid!”, a povestit Sanda Sterea pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș.

Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a artistei Ileana Ciuculete, a făcut dezvăluiri exclusive despre ce i s-a întâmplat finului său și despre momentul în care, în sfârșit, bărbatul va fi reunit cu Zânica lui. 

Mai exact, ne-a spus în exclusivitate Doina Belu, trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară. 

”A fost foarte complicat să îl aducă, până la urmă Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, dar lucrurile lui rămân acolo, până la terminarea anchetei. Și, probabil, pentru totdeauna, pentru că doar o rudă de gradul I poate să le ia. Și așa Viviana s-a chinuit enorm de mult să rezolve pentru repatrierea lui Cornel, a fost foarte complicat, pentru că autoritățile spaniole sunt foarte stricte.” 

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate