Începe din nou războiul pe averea Ilenei Ciuculete! Cui îi vor rămâne cu adevărat banii după moartea lui Cornel Galeș

După doi ani în care s-au războit prin tribunale pentru averea Ilenei Ciuculete, fiii artistei vor trebui să o ia de la capăt, acum, la moartea lui Cornel Galeș

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Șoc teribil în showbiz-ul românesc. Duminică, fostul soț al Ilenei Ciuculete a fost implicat într-un accident teribil, în Valencia, Spania. În urma impactului devastator, Cornel Galeș, una dintre cele mai contestate persoane din ultima perioadă, s-a stins din viață la doar 60 de ani, lăsând în urmă durere, dar și o serie controverse, mai ales legate de avere.

Cornel Galeș pierduse, în primă fază, procesul cu Mugurel și Cornel Sfetcu

În urmă cu câteva luni, Cornel Galeș nu părea dispus să le facă concesii băieților Ilenei Ciuculete, după ce instanța a decis, la sfârșitul anului trecut, ca o mare parte a averii să meargă către aceștia. Văduvul regretatei cântărețe a atacat, atunci, decizia cu apel, iar dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București. ”Totul este o minciună. Imeddiat ce am îmngropat-o pe Ileana, am stat cu copiii ei și le-am spus ce bani a rămas în urma ei. A trebuit să vând casa pentru tratamentele din străinătate și din România, nu mi-a mai rămas mai nimic. Nu înțeleg de ce este acum atâta ură”, a spus Galeș.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: ȘOC TOTAL! Galeș nu era, de fapt, el la volan?!!! Tot mai multe suspiciuni în jurul morții lui! Ce s-a întâmplat, de fapt, în accident EXCLUSIV

Citeste si: Cine se va ocupa de înmormântarea lui Cornel Galeș? Cel mai bun prieten de-ai lui a oferit detalii incredibile despre accidentul din Spania

Citeste si: Amicii fiului Ilenei Ciuculete spun că Cornel Galeş a plătit cu moartea pentru că s-a judecat cu Cristi şi Mugurel Sfetcu: „Dumnezeu nu doarme! L-a executat Cel de Sus!”

Cornel Galeș a murit în accident! Cu cine se vor războii acum băieții Ilenei Ciuculete pentru bănuți

În momentul sentinței inițiale, Galeș ar fi trebuit să le plătească lui Mugurel și lui Cornel Sfetcu câte 34.125 euro din vânzarea casei din București, câte 5.215 lei din drepturi de interpretare și 6/8 din drepturile de autor. Cu toate acestea, bărbatul a rămas cu un apartament în București, dar și cu un procent din vânzarea vilei, în plus, procesul era în derulare, semn că totul a rămas în aer. ”Nimic nu a fost cert, fiindcă oamenii aveau să se mai lupte prin tribunale pentru ce agonisese Ileana Ciuculete pe scenă sau din afacerile personale, casa de 200.000 de euro, valoarea bijuteriilor și alți bani puși în conturi”, povesteau apropiații.

Astfel, acum, când, Cornel Galeș a murit în accident, se pare că va reîncepe războiul pe averea Ilenei Ciuculete, întrucât, băieții ei, Mugurel și Cornel Sfetcu, nu sunt singurii moștenitori, ci și fiica lui Galeș din prima căsătorie. ”Cornel are o fată, Claudia, pe care a părăsit-o când avea patru ani. Acum, ea are în jur de 32 de ani și are tot dreptul la banii tatălui său biologic”, au spus persoane din preajma familiei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate