Ce se alege de trupa Compact, după moartea lui Leo Iorga! Artistul și-a petrecut ultimii ani prin tribunale: ”Am făcut metastaze cât am fost hărțuit”

Leo Iorga a murit, însă lupta pentru brandul Compact, unul dintre cele mai valoroase din rockul românesc contemporan, nu s-a încheiat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Moartea lui Leo Iorga ar putea aduce (sau nu) din nou liniștea în sânul trupei Compact, după un conflict care durează de mai multe decenii, încă de pe când s-au înființat două formații cu același nume dar cu inițiale diferite: Compact B și Compact C.

fara descriere

Citeste si: Primele imagini de la înmormântarea lui Leo Iorga! Cimitirul Bellu e plin de rockeri

Citeste si: Cântărețul Leo Iorga va fi condus astăzi pe ultimul drum. Unde va fi înmormântat

Citeste si: VIDEO | Blestemul trupei „Compact”. De la moartea lui Teo Peter la dispariția lui Leo Iorga

Cele două părți se judecăt de mai bine de 6 ani, după ce în 2010 Paul Ciuci a înregistrat numele trupei la OSIM iar 3 ani mai târziu a cerut instanței ca foștii colegi să nu mai folosească această titluatură. Procesul se judecă și azi, pentru că nu există o decizie definitivă și irevocabilă în acest sens. Leo Iorga și-a petrecut ultimii ani din viață prin tribunale, alături de colegii lui: Constantin Cămărșan, Adi Ordean, Aurel Vasilescu, Vladi Cnejevici, Marius Emil Luca, Consatntin Cămărășan, Adrian Tincă și Cornel Radu Moldovan, toți făcând front comun împotriva lui Paul Ciuci. În noiembrie 2018, Tribunalul București a decis radierea mărcii Compact de la OSIM, înregistrată pe numele lui Paul Ciuci, însă decizia nu este definitivă.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate