Primele imagini de la înmormântarea lui Leo Iorga! Cimitirul Bellu e plin de rockeri

Leo Iorga este înmormântat astăzi la Cimitirul Bellu din Capitală

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Update 13.30 Puțin după ora 13.00, sicriul a fost scos din capela cimitirului Bellu. În fața acestuia, doi bărbați purtau două tablouri mari cu Leo Iorga, fericit, pe scenă. Cortegiul funerar s-a îndreptat spre locul de veci al artistului. În spatele sicriului, văduva lui Leo Iorga, ținută de mâini de cei doi băieți ai artistului.

 

Sicriul cu trupul cântărețului Leo Iorga a fost adus marți dimineață la capela Cimitirului Bellu, unde în jurul prânzului va avea loc slujba de înmormântare. Prietenii și fanii artistului au putut să-și ia rămas bun și luni, când sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Casa Eliad. 

Încă de dimineață, aleile de la Bellu au început să se umple de artiști, foști colegi și prieteni de-ai lui Leo Iorga. Adrian Ordean, cel cu care Leo Iorga a urcat pe scenă până la ultimele sale concerte, a fost printre primii. El a stat mai tot timpul pe o bancă, înconjurat de prietenii lui rockeri.

 

Citeste si: Chitaristul trupei Compact, înjunghiat și ținut 4 zile mort într-un apartament! Drama de care lumea a uitat! Ce s-a întâmplat cu ucigașa lui Emil Laghia?

Citeste si: Leo Iorga este plâns de cei doi băieţi ai săi: „Ce frumos e Bellu toamna. O să ne lipseşti”

Citeste si: VIDEO | Blestemul trupei „Compact”. De la moartea lui Teo Peter la dispariția lui Leo Iorga

 

Leo Iorga suferea de cancer de opt ani

Leo Iorga a fost unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de rock, numele lui fiind legat de trupele Cargo și Compact B, alături de care a lansat mari hituri. 

În ultimii ani, Leo Iorga a avut mai multe probleme de sănătate. Astfel, în 2014, a fost operat pentru extirparea unei tumori cerebrale, iar, în 2011, a suferit o intervenţie chirurgicală pentru eliminarea unei tumori canceroase la plămâni. Anul acesta, la începutul lunii februarie, Leo Iorga a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas.

În 2011 artistul a fost supus unei operații pentru extirparea unei tumori la plămân. 

„Prima întrebare a lui Leo adresată medicului, dupa ce şi-a revenit din anestezie, a fost 'Când pot să cânt?'. Şi după şase luni a urcat pe scenă. Dar boala a recidivat, au apărut metastaze - la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămân. A trecut prin multe intervenţii chirurgicale şi le-a suportat cu încredere şi curaj. A suportat stările chinuitoare date de chimioterapie, a încercat şi varianta vaccinului cubanez, a făcut şi imunoterapie. Dar nimic din toate astea nu l-a ţinut departe de scena şi de publicul care îl iubeşte.”, declarau în februarie iniţiatorii unei campanii de strângere fonduri pentru tratamentul artistului. 

Imagini: Alexandra Marin, Stirile Kanal D

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate