Primele imagini de la înmormântarea lui Leo Iorga! Cimitirul Bellu e plin de rockeri

Leo Iorga este înmormântat astăzi la Cimitirul Bellu din Capitală

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Update 13.30 Puțin după ora 13.00, sicriul a fost scos din capela cimitirului Bellu. În fața acestuia, doi bărbați purtau două tablouri mari cu Leo Iorga, fericit, pe scenă. Cortegiul funerar s-a îndreptat spre locul de veci al artistului. În spatele sicriului, văduva lui Leo Iorga, ținută de mâini de cei doi băieți ai artistului.

fara descriere

 

fara descriere

fara descriere

Sicriul cu trupul cântărețului Leo Iorga a fost adus marți dimineață la capela Cimitirului Bellu, unde în jurul prânzului va avea loc slujba de înmormântare. Prietenii și fanii artistului au putut să-și ia rămas bun și luni, când sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Casa Eliad. 

fara descriere

Încă de dimineață, aleile de la Bellu au început să se umple de artiști, foști colegi și prieteni de-ai lui Leo Iorga. Adrian Ordean, cel cu care Leo Iorga a urcat pe scenă până la ultimele sale concerte, a fost printre primii. El a stat mai tot timpul pe o bancă, înconjurat de prietenii lui rockeri.

 

fara descriere

Citeste si: Chitaristul trupei Compact, înjunghiat și ținut 4 zile mort într-un apartament! Drama de care lumea a uitat! Ce s-a întâmplat cu ucigașa lui Emil Laghia?

Citeste si: Leo Iorga este plâns de cei doi băieţi ai săi: „Ce frumos e Bellu toamna. O să ne lipseşti”

Citeste si: VIDEO | Blestemul trupei „Compact”. De la moartea lui Teo Peter la dispariția lui Leo Iorga

 

Leo Iorga suferea de cancer de opt ani

Leo Iorga a fost unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de rock, numele lui fiind legat de trupele Cargo și Compact B, alături de care a lansat mari hituri. 

În ultimii ani, Leo Iorga a avut mai multe probleme de sănătate. Astfel, în 2014, a fost operat pentru extirparea unei tumori cerebrale, iar, în 2011, a suferit o intervenţie chirurgicală pentru eliminarea unei tumori canceroase la plămâni. Anul acesta, la începutul lunii februarie, Leo Iorga a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas.

În 2011 artistul a fost supus unei operații pentru extirparea unei tumori la plămân. 

„Prima întrebare a lui Leo adresată medicului, dupa ce şi-a revenit din anestezie, a fost 'Când pot să cânt?'. Şi după şase luni a urcat pe scenă. Dar boala a recidivat, au apărut metastaze - la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămân. A trecut prin multe intervenţii chirurgicale şi le-a suportat cu încredere şi curaj. A suportat stările chinuitoare date de chimioterapie, a încercat şi varianta vaccinului cubanez, a făcut şi imunoterapie. Dar nimic din toate astea nu l-a ţinut departe de scena şi de publicul care îl iubeşte.”, declarau în februarie iniţiatorii unei campanii de strângere fonduri pentru tratamentul artistului. 

Imagini: Alexandra Marin, Stirile Kanal D

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate