Vedete

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"

Stela Popescu a plecat intr-o lume mai buna cand nimeni nu se astepta. Desi avea o varsta inaintata, marea actrita nu acuza probleme grave de sanatate, era vesela, plina de energie si se pregatea de turneu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"icon photo

"Regina comediei" era considerata "nemuritoare" de multi romani care au crescut cu filmele si cu sketch-urile ei memorabile. Stela Popescu era un izvor de energie, o doamna cu un talent naratorial de exceptie, o adevarata personalitate parca menita din nascare sa faca istorie in lumea spectacolului.

S-a stins insa cu o luna inainte sa implineasca 82 de ani desi nimic nu prevestea acest final. Inceputul sfarsitului a avut pe o scena, la o gala de premiere, unde, din discursul si gesturile protagonistei noastre, a fost limpede ca nu se simtea bine. Cauza mortii a fost un accident vascular cerebral.

Trupul neinsufletit al Stelei a fost depus la Teatrul de Revista Constantin Tanase, unde vedeta a jucat zeci de ani, mii de romani venind sa-si ia "adio" de la partenera de scena a lui Alexandru Arsinel.

"Regina comediei" isi duce somnul etern langa dragostea vietii ei, textierul Puiu Maximilian, iar casa ei din centrul Bucurestiului a devenit loc de pelerinaj.

La trei saptamani dupa ce actrita s-a strins, cei care au indragit-o inca duc flori si aprind lumanari pe  gardul proprietatii. Mai mult decat atat, langa poarta a aparut si un ingeras mic, probabil lasat de un copil care a admirat-o pe Stela Popescu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune