Ce se întâmplă, acum, cu iubitul Denisei Manelista, la Barcelona! Dezvăluiri exclusive

Relația dintre Denisa Manelista și iubitul ei, Florian, a fost întreruptă chiar în momentul în care cei doi se iubeau mai mult, decesul regretatei artiste făcându-l pe Florian să sufere cumplit.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Luni la rândul i-a fost aproape, iar afacerile pe care le derula în Spania le neglijase, lăsându-le pe mâna unor amici de-ai săi. Cu toate acestea, acum, iubitul Denisei Manelista și-a revenit și se ocupă doar de partea profesională a vieții sale.

Citeste si: Imagini incredibile cu casa părintească a Denisei Manelista! Mama ei a pus portretul cântăreţei pe pereţii exteriori şi l-a înconjurat cu luminiţe strălucitoare! VIDEO

Citeste si: Prima imagine cu impresarul Denisei după o ”dispariţie” de un an şi jumătate! Cum arată acum Liviu

Citeste si: Unchiul Denisei Manelista a luat decizia! Florin Peşte anunţă: ”Mă întorc în muzică”

“Se iubeau la nebunie! Doamne, cât de mult se iubeau ei doi! Păi mie mi-a spus, în față, că Florian pentru ea este singurul care contează, că pe el îl iubește cel mai mult în lume”, ne-a povestit, zâmbind amar la amintirile care nu îi dau pace, mama Denisei Manelista acum ceva vreme. Între Denisa Manelista și Florian a fost o relație care a ținut câțiva ani și a durat până în ultima clipă de viață a regretatei artiste. “S-au cunoscut la Barcelona, la clubul lui de acolo. O invitase pe Denisa să cânte acolo, s-au plăcut imediat și s-au îndrăgostit. Au ieșit împreună de câteva ori și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt”, ne-a mai povestit mama cântăreței.

fara descriere

Acum însă, Florianm, după ce a mai petrecut câteva luni în România, a decis să se desprindă de problemele sentimentale și să se dedice afacerilor. ”Nu am mai ținut prea mult legătura cu el. Știu că se ocupă de clubul pe care îl are în Barcelona, că doar asta îl mai interesează. Din ceea ce știu eu, nu și-a refăcut viața, dar nu suntem atât de apropiați și nici nu am ținut legătura, am avut niște discuții și ne-am cam certat”, ne-a spus, franc, cumnatul Denisei Manelista.

Și, spun alți cunoscuți de-ai fostului iubit al Denisei Manelista, afacerile îi merg ca pe roate, suficient de bine pentru ca Florian să aibă un trai îndestulat.

 

Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular și, timp de câteva luni, a luptat cu boală cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva și pentru a o vindecă. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de sora, mama și cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate