Ce se întâmplă acum cu mezzosoprana Maria Macsim Nicoară după ce a ieșit din comă

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă după aproape o lună de când a căzut pe scări.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Mezzosoprona Maria Macsim Nicoară a fost în comă din 9 mai, după ce a căzut pe scări în propria locuință, iar soțul ei a chemat salvarea la 8 ore după ce a lăsat-o să agonizeze.

Deși, medicii nu-i dădeau prea multe șanse să-și revină, la aproape o lună de la accident, mezzosoprana s-a trezit din comă.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă, au anunțat medicii de la spitalul din Iași, unde aceasta este internată de la începutul lunii mai. Dar, tot medicii afirmă că din punct de vedere al funcției cognitive, progresele sunt minimale. 

Citeste si: Otilia Bilionera e prima artistă care dă cărțile pe față despre situația cântăreților: ”Cred că fac infarct”

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a reușit să se ridice pe marginea patului

Totuși, după aproape o lună de stat în comă, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a reușit să se ridice și să stea în poziția șezut la marginea patului, chiar dacă a avut nevoie de ajutor. Medicii susțin că pacienta prezintă un deficit motor accentuat, la câteva zile de când și-a revenit din comă.

fara descriere

Citeste si: Denisa Manelista a murit, dar a redevenit activă pe piața muzicală! Imagini nedifuzate până acum! Cât era de frumoasă... Video

Urmează pentru mezzosoprana o perioadă grea de recuperare. ”O parte dintre pacienții aflați în această stare reușește să o depășească dupa aproximativ un an de recuperare, o parte insa nu reuseste",  au spus medicii, citați de Ziarul de Iași.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară este așteptată de anchetatori să depună mărturie, după ce s-a trezit din comă

Între timp, anchetatorii așteaptă ca mezzosoprana Maria Macsim Nicoară să poată discuta cu ei și să le dea amănunte despre tragedia din 9 mai. Mărturia ei va cântări decesiv în elucidarea misterului căderii pe scări.

Citeste si: Decizie șocantă a unui celebru medic privind coronavirusul! ”Mi s-a răspuns cu presiuni și amenințări”

Medicii susțin că, la acest moment comunicarea cu mezzorosprana nu este posibilă.

Mezzosporana Maria Macsim Nicoară a fost găsită, pe 9 mai, în stare gravă în locuința ei din localitatea Aroneanu, de lângă Iași. Artista a suferit un traumatism cranio-cerebral grav după ce a căzut pe scările din vila în care locuiește cu soțul ei. Acesta a și găsit-o, însă abia după 8 ore a anunțat ambulanța.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate