Ce se întâmplă chiar acum cu Cristi Borcea, în spatele gratiilor! Detalii de ultim moment

Cristi Borcea s-a întors după gratii. De data aceasta, într-un dosar pentru retrocedarea ilegală a unor plaje din Constanța.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere
Cristi Borcea ratează naşterea gemenelor sale şi se întoarce după gratii! Instanţa l-a condamnat definitiv la 5 ani de închisoare. În acelaşi dosar al plajelor retrocedate a fost condamnat 9 ani şi fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, dar el se află departe de închisorile din România. Mai exact la 7.500 de kilometri, tocmai în Madagascar.

fara descriere

Ce se întâmplă chiar acum cu Cristi Borcea

Aflat acum la Penitenciarul Rahova, Cristi Borcea trece printr-o perioadă de carantină, aşa cum e procedura. Ulterior, se va lua decizia dacă va rămâne la Rahova sau va fi mutat la Jilava, acolo unde şi-a ispăşit o parte din pedeapsa cu închisoarea într-un alt dosar, cel al transferurilor, a dezvăluit reporterul Știrilor Kanal D, Petre Nechita.

Citeste si: Prima declaraţie a lui Gigi Becali după ce s-a aflat că Borcea s-a întors în puşcărie - Ce a spus despre finul Cristi

Cristi Borcea va rata nașterea gemenelor Valentinei Pelinel. 

Ce a spus Gigi Becali despre condamnarea lui Cristi Borcea

"Era achitat în primă instanţă, fără niciun fel de alte probe, fără niciun fel de alte declaraţii, fără nimic, l-au condamnat. Fără să mai ceară niciun fel de declaraţii, nici nu a declarat, nici martorii, nici DNA nu a cerut nimic despre el şi a fost condamnat. O să câştige la CEDO, dar degeaba mai câştigă la CEDO. Ce vizită? El în 5-6 luni este acasă. Face contopirea şi în 5-6 luni este acasă şi gata", a declarat, pentru MEDIAFAX, George Becali.

Citeste si: Cristi Borcea ar putea sta în închisoare până în 2028: „Dacă nu va spune numele celor implicați...”

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie i-au condamnat joi seară pe inculpaţii din dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, deciziile fiind definitive.Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fostul acţionar FC Dinamo Cristian Borcea a fost condamnat şi el la cinci ani de închisoare, iar omul de afaceri Dragoş Săvulescu, şi el fost acţionar la Dinamo, la cinci ani şi şase luni de închisoare.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate