Ce se întâmplă cu Fulgy după condamnarea la închisoare?! Fiul Clejanilor, obligat să respecte măsura definitivă | EXCLUSIV

Fuly a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie, iar sentința magistraților de la Curtea de Apel București este una definitivă.

Autor: Maria Zarnescu

In articol:

Curtea de Apel București a respins apelul pe care fiul Clejanilor l-a formulat după decizia de condamnare la închisoare din luna aprilie, a Judecătoriei Sectorului Trei.

Jurnaliștii Wowbiz.ro au discutat cu avocatul Adrian Cuculis pentru a afla ce îl așteaptă acum pe Fulgy, după condamnare.

Manole Dan Constantin Fulgeraş, alias Fulgy, a fost condamnat definitiv la închisoare în data de 9 noiembrie 2022. Instanța a decis ca pedeapsa să fie una cu suspendare, însă fiul Clejanilor ar trebui să presteze muncă în folosul comunității, după cum se arată în decizia instanței.

În cazul în care Fulgy nu respectă toate obligațiile impuse, există riscul ca pedeapsa cu suspendare să fie înlocuita cu una cu executare.

Ce se întâmplă cu Fulgy după ce a fost condamnat la închisoare

Fulgy a fost condamnat la doi de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie, însă el trebuie să respecte o serie de reguli impuse de instanță.

Citește și: Johnny Depp formează un cuplu cu avocata sa, Camille Vasquez?! Detaliul observat de internauți în timpul procesului dintre actor și Amber Heard

Fiul Clejanilor va fi obligat să se prezinte la Serviciul de Probațiune București la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune, să comunice schimbare locuinței, dar și presteze muncă în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, fie la Direcția Generală de Asistență Socială Sector 3, fie la Arhiepiscopia Municipiului București.

În cazul în care acestea nu sunt respectate, există riscul ca pedeapsa cu suspendare să fie înlocuită cu o pedeapsă cu executare.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

"Este vorba despre o sentință de doi ani de zile de închisoare cu suspendarea executării pedepsei și așa a rămas și după apelul făcut.(...)

Este obligat să se deplaseze la Serviciul de Probațiune, să anunțe schimbarea locuinței.

Sunt și 60 de zile de muncă în folosul comunității obligatorii. Dacă nu prestează munca în folosul comunității se transformă în executare pedeapsă", a explicat avocatul Adrian Cuculis, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

fulgy

Fulgy

[Sursa foto: Facebook]

Ce nu mai poate Fulgy să facă după condamnare

Fiul Clejanilor are și o serie de drepturi restricționate, venite odată cu decizia instanței de a-l condamna la doi ani de închisoare cu suspendare.

Citește și: Dezvăluiri surprinzătoare! El este singurul bărbat cu care Margherita de la Clejani a avut o relație serioasă! Tânărul era un cântăreț de origine libaneză!

Astfel că Fulgy nu mai poate să ocupe o funcție publică și nici să fie ales într-o funcție publică pe durata executării pedepsei.

Citeste si: „Nu s-a tolănit nimeni pe jos.” Gina Pistol a vorbit despre tatăl ei. Ce relație a avut prezentatoarea TV cu bărbatul- kfetele.ro

Citeste si: Mesaje de Moșii de vară 2023. ,,Lumina lumânării să facă lumină în rai pentru cei dragi! Dumnezeu să-i ierte! Somn de veci binecuvântat!''- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum a fost surprinsă Meghan Markle după ce au apărut primele zvonuri legate de un divorț iminent între ea și printul Harry- radioimpuls.ro

" În baza art. 66 alin.(1) lit. a, b, şi a art. 67 şi 68 alin.(1) lit. b din C pen. interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

În baza art. 65 alin.(1) şi (3) rap. la art. 66 alin.(1) lit. a şi b din C pen interzice inculpatului drepturile de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durata executării pedepsei principale în caz de executare a acesteia", se arată în decizia Judecătoriei Sector 3 din luna aprilie.

fulgy

Fulgy de la Clejani

[Sursa foto: Facebook]

Fulgy, condamnat pentru tâlhărie

Curtea de Apel București l-a condamnat pe Fulgy la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru tâlhărie. Artistul a fost condamnat în primă instanța în luna aprilie a acestui an, după ce a fost acuzat că ar fi tâlhărit un jurnalist.

"Decizia penală nr.1395/A din 9 Noiembrie 2022- În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAŞ împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 Bucure?ti- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021. În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă. Pronunţată conform art. 405, alin. 1 C.pr.pen., astăzi 09 noiembrie 2022", se arată în decizia instanței.

Dacă aveți mai multe informații pe acest subiect, nu ezitați să ne contactați pe adresa de mail [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ramona de la Clejani, din nou fericită! Cântăreața și-a iertat iubitul: „O să facem nuntă”

Cine este Adrian Rădulescu, agresorul de pe trotinetă care a speriat bucureștenii. Câți ani de închisoare riscă

Andreea Bănică, la primul banchet al Sofiei. Ce ținută a purtat fiica artistei la petrecere | GALERIE FOTO

Maria Constantin a vorbit despre al doilea copil, cu două luni înainte de nuntă: „O bucurie și o mare minune”. Artista mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară

Moșii de vară 2023. Ce NU se face cu o zi înainte de Rusalii? Este mare păcat și aduce ghinion!

„Nu voi uita niciodată.” Mircea Diaconu a făcut dezvăluiri emoționante despre Toma Caragiu. Actorul nu a putut uita un lucru

Secretele din spatele relației dintre Kate Middleton și regina Camilla Parker Bowles

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies