Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu, după 90 de zile de comă

Cum se simte Mihai Constantinescu, după 90 de zile de comă.

Autor: M.V.

In articol:

După trei luni de spitalizare, vin noi vești despre Mihai Constantinescu. Unul dintre cei mai cunoscuți medici din România, Monica Pop, a făcut anunțul așteptat de toți fanii artistului care se roagă de luni întregi pentru o veste bună.

Acum ,starea de sănătate a artistului care se află internat la Spitalul de Urgență Floreasca, pare a se îmbunătăți.

Citeste si: Contul de Facebook al Alexandrei a ”explodat”! Ce se întâmplă acum pe pagina de socializare a fetei dispărute la Caracal?

Citeste si: Văduva Piticului Colorado s-a pozat pe plajă! Cum arată Mădălina la doi ani și jumătate de la moartea artistului de circ?

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Vraciul Denisei, Marian Vasile, lansează o nouă interpretă sexy! FOTO

Vestea a dat-o chiar un medic, Monica Pop. Ea se află printre persoanele care l-au vizitat pe Mihai Constantinescu și care îi sunt alături artistului. ”L-am văzut iar pe Mihai. Foarte bine îngrijit.. Real progres! Nu am cuvinte! Doamne ajută!”, a spus Monica Pop.

 

Dezvăluiri exclusive despre starea lui Mihai Constantinescu! Ce se întâmplă, acum, la spital, cu artistul 


Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este, în continuare, susțin surse cât se poate de credibile, una problematică, artistul fiind și acum sub observație continuă.

Mai exact, ne-au dezvăluit sursele noastre, Mihai Constantinescu este vegheat zi și noapte de soția lui Simona Secrier care așteptă, rugându-se necontenit pentru o minune care să îl salveze pe artist.

Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur. Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, ne-a spus în exclusivitate un apropiat de-al familiei.

Mai mult decât atât, Simona Secrier ne-a confirmat, lapidar, informațiile pe care le-am primit. Astfel, contactată de WOWbiz.ro, Simona Secrier ne-a declarat, grăbită, dar pe un ton care spune totul despre furtuna din sufletul ei că nu sunt motive de optimism. ” Nu e o schimbare, din păcate. Nu pot vorbi acum”, ne-a spus Simona Secrier.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mesajul medicului Monica Pop, cea care l-a vizitat la spital pe Mihai Constaninescu inainte sa moara

Noi informații despre starea lui Mihai Constantinescu! „Nu a mișcat nici un deget. Medicii au decis să...”

Vești triste despre Mihai Constantinescu! Ce se întâmplă cu artistul, după ce a stat trei luni în comă

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Calendar ortodox 11 aprilie. Mare sărbătoare astăzi pentru România! Este Cruce Roșie. Ce sfânt cinstim astăzi?

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies