Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu, după 90 de zile de comă

Cum se simte Mihai Constantinescu, după 90 de zile de comă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

După trei luni de spitalizare, vin noi vești despre Mihai Constantinescu. Unul dintre cei mai cunoscuți medici din România, Monica Pop, a făcut anunțul așteptat de toți fanii artistului care se roagă de luni întregi pentru o veste bună.

Acum ,starea de sănătate a artistului care se află internat la Spitalul de Urgență Floreasca, pare a se îmbunătăți.

Citeste si: Contul de Facebook al Alexandrei a ”explodat”! Ce se întâmplă acum pe pagina de socializare a fetei dispărute la Caracal?

Citeste si: Văduva Piticului Colorado s-a pozat pe plajă! Cum arată Mădălina la doi ani și jumătate de la moartea artistului de circ?

Citeste si: Marea artistă a României a murit în chinuri. Scenariu-șoc al martorilor - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Citeste si: Vraciul Denisei, Marian Vasile, lansează o nouă interpretă sexy! FOTO

Vestea a dat-o chiar un medic, Monica Pop. Ea se află printre persoanele care l-au vizitat pe Mihai Constantinescu și care îi sunt alături artistului. ”L-am văzut iar pe Mihai. Foarte bine îngrijit.. Real progres! Nu am cuvinte! Doamne ajută!”, a spus Monica Pop.

 

Dezvăluiri exclusive despre starea lui Mihai Constantinescu! Ce se întâmplă, acum, la spital, cu artistul 


Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este, în continuare, susțin surse cât se poate de credibile, una problematică, artistul fiind și acum sub observație continuă.

Mai exact, ne-au dezvăluit sursele noastre, Mihai Constantinescu este vegheat zi și noapte de soția lui Simona Secrier care așteptă, rugându-se necontenit pentru o minune care să îl salveze pe artist.

Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur. Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, ne-a spus în exclusivitate un apropiat de-al familiei.

Mai mult decât atât, Simona Secrier ne-a confirmat, lapidar, informațiile pe care le-am primit. Astfel, contactată de WOWbiz.ro, Simona Secrier ne-a declarat, grăbită, dar pe un ton care spune totul despre furtuna din sufletul ei că nu sunt motive de optimism. ”Nu e o schimbare, din păcate. Nu pot vorbi acum”, ne-a spus Simona Secrier.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Medicamentul momentului în România! Face minuni împotriva coronavirusului

Lovitură cruntă pentru Sorin Bontea! Decizia neașteptată a producătorilor Chefi la cuțite

Mesajul medicului Monica Pop, cea care l-a vizitat la spital pe Mihai Constaninescu inainte sa moara

Noi informații despre starea lui Mihai Constantinescu! „Nu a mișcat nici un deget. Medicii au decis să...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies