Contul de Facebook al Alexandrei a ”explodat”! Ce se întâmplă acum pe pagina de socializare a fetei dispărute la Caracal?

Contul de Facebook al Alexandrei Măceșanu a ajuns să fie urmărit de zeci de mii de persoane.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Tragedia de la Caracal a stârnit un interes uriaș în rândul românilor care așteaptă cu sufletul la gură orice informație legată de găsirea fetelor dispărute sau despre felul în care decurge ancheta. Imaginea Alexandrei Măceșanua ajuns cunoscută de toată lumea, chiar și Ștefan Bănică Jr a reacționat după ce WOWbiz.ro a dezvăluit în premieră că acesta avea o fotografie cu tânăra fată realizată cu 3 ani în urmă.

fara descriere

În tot acest context, contul de Facebook a Alexandrei a fost luat cu asalt și a avut parte de o creștere uriață de urmăritori. Peste 55.000 de oameni urmăresc contul de Facebook a fetei dispărute la caracal, deși, cel puțin teoretic, aceasta nu mai poate posta pe ea, deci activitatea paginii este suspendată.

Citeste si: Constantin Ionescu, criminalist: Gheorghe Dincă nu e criminal in serie, dar ucigaș este și a avut complici

Citeste si: Bebeluș, abuzat sexual și torturat de mamă și de iubitul ei! A murit în chinuri în ziua în care ar fi împlinit un an

Citeste si: Prietenii Luizei Melencu sunt în șoc! Fata a apărut activă pe un cont de socializare

 

fara descriere

Chiar și așa, mii de persoane au reacționat la fotografiile mai vechi în care apare tânăra de 15 ani. Toată lumea speră ca Alexandra să mai fie în viață.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate