Văduva Piticului Colorado s-a pozat pe plajă! Cum arată Mădălina la doi ani și jumătate de la moartea artistului de circ?

Mădălina, văduva Piticului Colorado, a ajuns la mare și a postat o fotografie de pe plajă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Mădălina, văduva artistului de circ cunoscut sub numele de Magicul Colorado, a postat o fotografie de pe plajă, zilele trecute. Femeia care a trecut printr-o dramă uriașă, în urmă cu doi ani și jumătate, zâmbește din nou. Mădălina apare bornaztă și relaxată în imaginea postată pe un site de socializare, lucru care nu s-a mai întâmplat de multă vreme.

fara descriere

Cristi Șerban, cunoscut sub numele de Piticul Colorado, a murit în 2016 din cauza unei afecțiuni a ficatului și a lăsat în urma lui o soție și o fetiță de doar 6 luni. Mădălina s-a văzut pusă în situația de a se descurca singură în viață, în condițiile în care Cristi era singurul întreținător al familiei.

Citeste si: Văduva ”Piticului Colorado”, dezvăluiri emoționante: ”Eva va fi mai înaltă decât mine, doctorii spun că va ajunge la 1,40 metri!”

Citeste si: Fiica lui Mircea Geoană a sărbătorit în costum de baie numirea tatălui ei în fruntea NATO! Vezi ce sexy a pozat Ana în vacanţa din Insulele Baleare!

Citeste si: Fetița ”Piticului Colorado” s-a distrat la piscină! Uite cum arată Eva la 3 ani FOTO

fara descriere

Mădălina a trecut printr-o perioadă dificilă, mai ales că o perioadă n-a putut să lucreze. Ajutorul a venit de la rude și de la foștii colegi ai lui Cristi de la circul la care acesta lucra. Ulterior, ea și-a anunțat prietenii că are o nouă relație.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate