Jador, jigniri fără precedent la adresa lui Andi de la Puterea Dragostei: „Am înțeles că îi plac băieții”. Ce au de împărțit cei doi

Jador este grav afectat de jignirile care i-au fost aduse de către băieții din casa Puterea Dragostei, motiv pentru care a făcut un vlog în care i-a desființat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Jador este fără voia lui subiectul unui scandal între băieții din casa Puterea Dragostei. Andi, Turcu și Cătălin au avut o conversație jignitoare la adresa lui Jador și a Ellei, motiv pentru care artistul s-a simțit nevoit să le dea replica. 

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a recunoscut relația cu Georgiana: „Este și va fi femeia cu cea mai mare iubire din partea mea!”

Jador reacționează în scandalul băieților din casa Puterea Dragostei și îl face praf pe Andi: „Am auzit că îi plac băieții”

Jador a explicat în vlogul lui că nu a vrut să recșioneze în primă fază, dar și-a dat seama că băieții care odată îi erau amici, acum l-au trădat în ultimul hal. Deși ei și-au cerut scuze de la Jador și el a apreciat acest lucru, fostul concurent din casa Puterea Dragostei nu a putut să lase lucrurile neterminate. Astfel, în urma celor acultate, Jador l-a făcut praf pe Andi. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Cine o creste acum pe fetita Vulpitei. Veronica Stegaru s-a mutat la Bucuresti si si-a abandonat fiica la Blagesti

„Tu n-ai bani să treci strada. Stai acolo la Puterea Dragostei să-ți ofere 100 de euro pe săptămână. Vorbești cu mine? Nu vreau să mă laud, dar este o diferență între noi doi”, a spus Jador despre Andi. 

În inregistrările ascultate de Jador, Andi se lăuda că are relații și că nu îi este frică de scandal sau de bătaie. Astfel, Jador a demontat și acest lucru și a scos la iveală adevărul despre caracterul lui Andi. 

Citeste si: Cătălin de la „Puterea Dragostei” spune tot despre înregistrările date de Sergio: „E grea pușcăria, înregistrările sunt editate!”. VIDEO

„Dacă dă el un telefon, îl bat băieții din casa Puterea Dragostei. Eu fac parte din altă lume, lumea care e altfel. E vorba de lumea cu respect care își asumă. Nu știu de ce faceți așa, probabil v-a influențat Andi, băiatul care am înțeles că umblă cu Mircea, unu`, Mircea, știe el mai bine. Am înțeles că îi plac băieții. Mi-au zis fetele, sigur. 

Cel mai apropiat eram de Turcu. Îl influențează băieții ăștia foarte prost. Andi când a avut ocazia oportunitatea să se bată, l-a bătut Mocanu de i s-au umflat ochii, a stat o noapte înreagă cu gheață pe la ochi și când a fost vorba să se bată a fugit de la bătaie. Livian cu băieții din casă l-au bătut pe Cătălin și Andi a fugit. Normal că tebat băieții din casă dacă tu nu ai bun simț... Ce fel de oameni sunteși voi? Nu vorbesc cu ăla că ăla e fetiță, dar voi, despre ce e vorba?”, a mai spus Jador în vlogul lui. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ella de la Puterea dragostei a dansat cu Andy, dar bomba abia acum vine. Ce a putut spune concurenta despre Turcu. Sigur, Roxana o să ia foc!

Emoții mari pentru Simina de la Puterea dragostei la scurt timp de la naștere. ”Va ajunge iar la spital”. DECLARAȚII EXCLUSIVE

Nu mai mâncați ouă din comerț, care au ștanțate cifra 3 pe coajă! Iată ce au descoperit cei de la Protecția Consumatorului

Motivul pentru care Simina de la Puterea Dragostei nu vrea să îi arate fața lui Dominic: „Deja ați început cu...”

Andy de la Puterea Dragostei a recunoscut că există un videoclip compromițător cu el și Ligi: „Ea avea pantalonași scurți, ne-am...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies