Vedete

Ce se intampla, de fapt, intre Giani Kirita si Claudia “Cream” la Exatlon! Zvonuri privind o apropiere intre ei au existat si in trecut VIDEO

Giani Kirita si Claudia “Cream” au fost protagonistii unei intamplari care a creat discutii in casa Faimosilor de la Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce se intampla, de fapt, intre Giani Kirita si Claudia “Cream” la Exatlon! Zvonuri privind o apropiere intre ei au existat si in trecut VIDEO

icon photo

Cei doi si-au lasat in casa lavalierele si au plecat imbratisati spre plaja. Au fost surprinsi de Anda Adam care a si strigat dupa ei, dar nu a primit niciun raspuns. Contrariata, Anda Adam a intrat in casa si le-a spus celorlalti ca Giani si Claudia au “disparut” in padure tinandu-se de gat.  Dupa ceva vreme, cei doi s-au intors, insa au intrat in casa separat.

Nu este prima data cand se speculeaza o apropiere intre Claudia Pavel si Giani Kirita. In urma cu ceva timp, cei doi au fost tot impreuna la o emisiune - concurs ce s-a filmat in Franta. Conform ziarului Click, Claudia si Giani au fost nedespartiti si chiar s-au lansat in cateva glume mai indraznete care i-au surprins pe cei prezenti.

A aparut atunci si o poza cu cei doi, care pare ca se pupa, desi imaginea este una hazlie. In plus, tot din Franta a aparut si un filmulet cu Giani si Claudia in tren. Cantareata, care s-a asezat langa fostul fotbalist, a adormit cu capul pe umarul acestuia. La un moment dat, Giani a mimat chiar o cerere in casatorie si s-a prefacut ca-i pune acesteia si un inel pe deget.

Si zilele trecute, in competitia Exatlon, Claudia si Giani Kirita si-au pus pe ganduri colegii. La un moment dat, ei si-au dat jos lavalierele si au plecat impreuna din casa, spre plaja. Plecarea celor doi a fost sesizata de Anda Adam, care a strigat dupa ei.

Anda Adam a remarcat "disparitia" lui Giani Kirita cu Claudia - Cream din casa Exatlon


"Hei, unde ati plecat? Claudia!", a strigat de cateva ori aceasta, insa cei doi nu s-au intors. Si-au vazut de dumul lor si in scurt timp au disparut printre copaci. Anda Adam insa nu s-a lasat si imediat ce a intrat in casa, le-a spus si celorlalti faptul ca Giani si Claudia au plecat spre plaja, imbratisati.

Vezi si momentul cu Giani Kirita si Claudia Pavel de la Exatlon

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune