Ce se întâmplă, de fapt, între Ioana Simion și Ilie Năstase! S-a spus că divorțează: „Nu vrea să mai pună piciorul în casa lui”

Un aporopiat al familiei a vorbit despre ce se întmplă între Ioana Filimon și Ilie Năaste, după ce s-a spus că divorțează.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ioana Simion și Ilie Năstase formează un cuplu de puțin timp. Nu au așteptat mult înainte de a lua decizia de a se căsători, iar frumoasa brunetă pare deja nemulțumită. La nici șase luni de la mariaj, ea s-a mutat din apartamentul de un milion de euro în care locuia cu celebrul tenismen și și-a închiriat un apartament.

Citeste si: Surpriză, ce simte Jador pentru Paula după ce s-a spus că a făcut sex interzis cu ea la Puterea dragostei. "Orice bărbat s-ar îndrăgosti pe loc" EXCLUSIV

Citeste si: IMAGINI EMOȚIONANTE! Cum arată Gabi Balint la aproape 3 săptămâni după ce a făcut infarct! Merge încet, iar iubita îl sprijină la un moment dat VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Scene halucinante! Două mame s-au bătut pe locul de parcare, în fața unei școli din Suceava VIDEO

De ce s-a mutat Ioana Simion din apartamentul lui Ilie Năstase

Ioana Simion a plecat din casa Ilie Năstase pentru că nu își dorea să locuiască acolo unde au locuit și fostele partenere de viață ale tenismenului. 

„Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo. Ilie a fost de acord, doar că pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de această discuţie a lor, iar Ioana a decis că e mai bine să plece din casa respectivă.

Ea şi-a închiriat un apartament şi stă acolo de fiecare dată când vin în Bucureşti. Ilie vine şi el acolo, petrec timpul împreună şi probabil va merge să locuiască în permanenţă cu ea. Cert este că Ioana nu vrea să mai pună piciorul în casa respectivă. Are motivele ei”, a declarat pentru Click!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate