Scene halucinante! Două mame s-au bătut pe locul de parcare, în fața unei școli din Suceava VIDEO

Două mame venite să-și ia copiii de la școală s-au bătut pe un loc de parcare. Totul a fost filmat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Două femei din Suceava, venit să-și ia copiii de la școală, s-au certat pe un loc de parcare. Niciuna dinrte ele nu voia să cedeze, așa că nu a durat mult până când s-au luat la bătaie. Mamele și-au cărat pumni și picioare chiar în fața școlii, sub privirile elevilor care abia ieșiseră de la cursuri.

Citeste si: Culiță Sterp recunoaște că se iubește iar cu Carmen de la Sălciua! Ce spune artistul, deși a divorțat cu scandal de cea mai sexy cântăreață de muzică populară

Citeste si: Vila de la Predeal a lui Nicolae Ceauşescu e din nou de vânzare! Acum 4 ani, nimeni nu a fost dispus să dea 300.000 de euro pe casa cu 8 camere!

Citeste si: Dezvăluire șoc despre ultima apariție a lui Răzvan Ciobanu la TV! Motivul pentru care designerul avea ochii injectați și plini de lacrimi

fara descriere

Copilul uneia dintre mame a participat la bătaie

La un moment dat, una dintre femei a reușit să o trântească pe cealaltă la pământ. În timp ce o trăgea de păr și o lovea cu pumnii în cap, a apărut și un copil, cel mai probabil fiul ei.

Imaginile au fost filmate de trecătorii șocați de felul încare s-au purtat cele două femei, chiar de față cu elevii. Nu se știe dacă a intervenit Poliția sau dacă cele două mame au fost sancționate conform legii pentru comportamentul lor.

Vezi video cu bătaia AICI

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate