Ce se întâmplă în aceste momente cu ”eroul cu făcăleț” de la Londra! Bărbatul a luat o decizie importantă după ce a primit o scrisoare chiar de la Regina Marii Britanii!

Florin Morariu va fi medaliat pentru merite deosebite peste câteva zile, la Londra

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Florin Morrariu, brutarul din Moldova, cel care a devenit eroul Marii Britanii după ce s-a luptat cu un grup de terorişti în centrul Londrei şi a adăpostit 20 de trecători în locul în care lucra, pentru a-i salva de focurile atacatorilor, a ajuns o adevărată personalitate în Iași, în plus, nu a fost uitat nici de autoritățile din Anglia.

 

Așa se face că, în toamna trecută, reporterii WOWbiz.ro au prezentat în premierăcă Florin Morariu a primit un fax prin care era anunțat că va fi decorat cu ordinul „The Queen’s Commendation for Bravery”.

“Am fost înștiințat pe mail de această distincție. Am înțeles că premierul Theresa May a făcut propunerea, iar Regina Angliei a acceptat-o. Mă onorează această numire, dar afirm același lucru. În acele atentate, am făcut un lucru pur omenesc pe care l-aș repeta dacă ar fi cazul”,a spus, la vremea respectivă, Florin Morariu, care a mai specificat și faptul că diploma îi va fi înmânată în Marea Britanii în primavara anului 2019.

Citeste si:“Eroul cu facalet” de la atentatul terorist din Londra munceste acum in Romania! De ce s-a intors in tara si ce are de gand sa faca Florin Morariu EXCLUSIV

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ruxandra Garofeanu a murit. Este doliu în televiziunea din România - bzi.ro

Citeste si:Marian Ralea recompensat de UNITER cu Premiul pentru “Cel mai bun actor in rol principal”. Vladimir Gaitan si Luminita Gheorghiu au primit premii pentru intreaga cariera!

Citeste si:Momente emotionante pentru Florin Morariu! Eroul de la Londra a fost chemat de urgenta in Anglia de politia britanica | EXCLUSIV

”Eroul cu făcăleț” pleacă
în Anglia! ”Pe 5 aprilie, voi fi decorat”

După o scurtă perioadă, Florin a fost înștiințat că trebuie să se prezinte la Londra , pentru o altă distincție, de data această din partea poliției britanice, una la fel de importantă! “A fost o ceremonie frumoasă și extrem de impresionantă. Toți ofițerii s-au comportat cu mine impecabil! M-am simțit onorat și totodată mândru că am putut ajută în momente critice niște oameni pe care nu îi cunoșteam, dar cărora le-am salvat viață.

Dacă ar fi să mă întorc în timp, aș face același lucru, aș sări și în foc pentru a nu lasă pe cineva să moara”, a declarat ”eroul cu făcăleț”, făcut între timp și cetățean de onoare al Iașiului!

 “M-am simțit cu adevărat onorat! În sfârșit, în țara mea, s-a făcut și un lucru frumos în ceea ce mă privește! În momentul în care domnul primar Mihai Chirica m-a anunțat că voi fi “cetatean de onoare”al Iasiului, am fost emoționat și, totodată, foarte fericit! Este o zi importantă și am să îmi amintesc toată viață de ea”, a spus Morariu!

Acum, la câteva luni de la scrisoarea primită de la reprezentanții Reginei Marii Britanii și la aproape doi ani de la atentate de pe London Bridge, surpriză…”eroul cu făcăleț” pleacă în Anglia. De data aceasta, exact pentru a primi personal cea mai importantă distincție, așa cum s-a specificat în prima scrisoare venită de la oficialitățile engleze. ”Sunt foarte emoționat! Pe 5 aprilie, voi fi decorat de Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, cu medalia specială, ”,a conchis Florin Morariu! Citește întreaga declarație pe știrilekanald.ro 

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vica Blochina, umilită și înjurată de iubit, în plină stradă! „Mi-ai mâncat banii și că ai plecat cu 100.000 de p#%i! Cerșetoareo!”

Mariana Moculescu, mesaj disperat, după ce trupul Zinei Dumitrescu a fost incinerat: ”A făcut un gest păgân”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Bine de știut! Medicamentele la care trebuie să renuntați înainte de vaccinare

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Tânărul Vladimir Putin a fost un bătăuș căruia nu îi plăceau fetele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies