Ce se întâmplă în aceste momente cu Ramona de la Puterea dragostei după accidentul la picior?! ”Am mers la spital”! Avem primele declarații de la Istanbul

Ramona de la Puterea dragostei s-a vindecat după accidentul la picior? Ce se întâmplă în aceste momente cu ea la Istanbul, după ce o vreme a stat la pat

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Ramona de la Puterea dragostei s-a vindecat la picior?În urmă cu două săptămâni, toți iubitorii show- ului Puterea dragostei au fost șocați de știrea  că Ramona ar putea părăsi competiția, după ce a ar fi suferit un accident la picior.

fara descriere
Ramona de la Puterea dragostei s-a vindecat la picior? Ea și-a luxat glezna

Ramona și-a pus fanii pe jar după ce a postat pe contul ei de socializare un videoclip în care piciorul său apărea bandajat și lângă pat stăteau frumos așezate o pereche de cârje. Din informațiile care circulau imediat pe fan-page-urile emisiunii, se părea că îndrăgita concurentă și-ar fi luxat glezna după ce s-ar fi jucat alături de Ella în casa Puterea Dragostei. Cel mai probabil fetele se aventurase din nou în jocul cu apa, iar Ramona a alunecat și s-a accidentat.

Citeste si: Ramona de la Puterea dragostei, adevărul despre relația pe care  o are ACUM cu tatăl copilului său

Citeste si: Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

Citeste si: Scandal uriaș în casa Puterea Dragostei! Bianca e la cuțite cu Berna

fara descriere

Ramona de la Puterea dragostei a vrut să plece acasă

Uitați ce se întâmplă când prietenele tale te roagă să te joci cu ele pe scări. Să dați cu ulei, cu pur și apoi să vă dați cu saci de plastic”, a spus Ramona de la Puterea Dragostei pe un Instastory la vremea respectivă. Mai mult, concurenta a menționat și faptul că vrea să și plece din show, doar așteaptă ca aeroportul din Istanbul să se deschidă, să se poată întoarce în Germania, acolo unde locuiește de ceva timp, și unde se află acum băiețelul și părinții ei.

 ”Aștept să se deschidă aeroportul să plec acasă. Nu știu când se termină emisiunea, dar nu mai am de pentru ce să mai stau aici. Am cedat psihic, nu mai pot”, a spus Ramona, care urma să se ducă în Germania, acolo unde locuiește de ceva timp, și unde se află și băiețelul și părinții ei.

fara descriere

Ramona de la Puterea dragostei s-a vindecat la picior? ”A stat la pat”

Ramona de la Puterea dragostei s-a vindecat la picior? !Surse din preajma Ramonei susțin că ea nu va pleca deloc din Istanbul, așa cum s-a vehiculat, ci, în acest moment, chiar se simte foarte bine. "Din fericire, a fost doar o entorsă, nimic grav. Am mers la spital, cu ea și medicii i-au fixat ligamentul fixat cu o fașă, a stat la pat, cu pungi de gheață o perioada, dar acum pericolul a trecut. Se simte bine și s-a refăcut glezna miraculos. Nu se pune problema să plece din show, dimpotrivă este mai sănătoasă că niciodată ", a spus Ella, prietenă și colegă de camera, direct de la Istanbul.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate