Ce se întâmplă în sezonul 2 din Serialul Adela. Avem primele imagini și informații din episodul 1 sezon 2 Serial Adela. Ce face Adela când află adevărul

Ce se întâmplă în sezonul 2 din Serialul Adela. Cum va reacționa Adela când va afla că sora sa Andreea i-a furat viața?

Ce se întâmplă în sezonul 2 din Serialul Adela
Adela află adevărul[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Ce se întâmplă în sezonul 2 din Serialul Adela este întrebarea care stă pe buzele fanilor, după ce sezonul 1 s-a încheiat.

Din toamnă, Serialul Adela revine cu sezonul 2, iar întâmplările vor fi mult mai interesante.

Sezonul 1 din Serialul Adela s-a încheiat dramatic. Ce urmează în sezonul 2 din Serialul Adela

Adela în ziua nunții sale
Adela și Ana Maria[Sursa foto: Captură YouTube]

Sezonul 1 din Serialul Adela s-a terminat joi, 24 iunie 2021. Povestea a rămas în aer, iar fanii sunt nerăbdători să afle ce se va întâmpla în sezonul 2 din Serialul Adela. Știm sigur că din abia din toamnă vom putea urmări cursul poveștilor din Serialul Adela.

Serialul Adela, sezon 1, s-a încheiat cu nunta Adelei și a lui Mihai care ar fi trebuit să aibă loc, însă Andreea intervine și strică deznodământul. Chiar când Adela se pregătea să meargă în fața ofițerului de Stare Civilă, ea scoate asul din mânecă. Andreea îi arată Adelei chiar în ziua nunții pozele pe care le-a făcut cu Mihai, atunci când i-a pus somnifere în pahar. Fără ca Mihai să fie conștient, ajutată de "verișorul" ei, Luca, Andreea se pozează în lenjerie intimă în pat cu Mihai, mimând că ar fi făcut dragoste.

Aceste poze, care nu sunt reale, sunt văzute de Adela, care izbucnește în plâns. Ca povestea să pară și mai dramatică, Andreea minte că este însărcinată cu Mihai. Cuprinsă de furie și dezamăgire, Adela o ia forțat pe Andreea și o așază lângă Mihai, dându-i buchetul ei de mireasă, voalul și inelul de logodnă, dar și pe Mihai și pleacă. Așa s-a terminat ultimul episod din Serialul Adela sezon 1.
Povestea dramatică va continua și în sezonul 2.

Citeste si: Serialul Adela Sezon 2. Ce se întâmplă în sezonul 2 din Serialul Adela și când va începe. Este oficial!

Ce se întâmplă în sezonul 2 din Serialul Adela. Adevărul iese la suprafață

În sezonul 2 din Serialul Adela vom asista la episoade palpitante, cu răsturnări de situații și adevăruri ieșite la suprafață.

Se știe sigur că sezonul 2 este și ultimul din Serialul Adela, deci, cu siguranță, toate poveștile vor lua un curs normal, după ce personajele vor afla adevărul și vor realiza că au trăit în minciună toată viața.

Martha își revine în sezonul 2
Martha și Andreea, un nou plan[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cine este actrița care o interpretează pe Ana Maria, în serialul Adela. Ioana Abur răstoarnă situația în serial. Nimeni nu se aștepta ca mama Adelei să trăiască

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

În sezonul 2 din Serialul Adela, vom asista la un nou aranjament între Nuți și Martha, care își revine și își reia obiceiul de a fi capul răutăților. Îl vedem pe Mihai suferind, cuprins de furie, că a pierdut-o pe Adela, dar și pentru că va afla cine este fratele lui, pe care l-a crezut mort odată cu mama sa. Fratele lui Mihai, care era în pântecele mamei sale atunci când a fost împușcată, a fost salvat și trăiește. Nea Gheorghe i-a spus lui Călin că este un băiat, care a crescut la orfelinat alături de Mihai. De aici putem deduce că fratele lui Mihai este ori Călin, ori Floppy.

Informații despre serialul Adela sezon 2
Călin și nea Gheorghe[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Două actrițe noi în serialul Adela. Personajele Ana Maria și Rodica răstoarnă firul poveștii

În sezonul 2 din Serialul Adela îi vom avea în prim plan pe Paul Andronic și Ana Maria. "Să știi că nu te-am iertat!", îi spune Ana Maria lui Paul, semn că ei nu vor forma o relație și nu se vor împăca, pentru că așa cum spune în sezonul 1, Ana Maria are o părere foarte proastă despre Paul și își dorește răzbunare.

Paul și Ana Maria, împreună în sezonul 2
Paul și Ana Maria[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cine este actrița care o interpretează pe Rodica din serialul Adela. Ioana Blaj a jucat și în serialele Fructul Oprit și Sacrificiul

În timp ce Paul petrece timp cu Ana Maria, Mona apare în lenjerie intimă alături de Lucian, prezentatorul tv care lucrează la televiziunea lui Paul Andronic.

Mona și Lucian în sezonul 2
Mona și Lucian[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum va reacționa Adela când va afla adevărul despre cine este ea de fapt

De asemenea, Adela are parte de un nou șoc din partea Andreei și a lui Mihai. Ea vede la televizor cum Andreea este cerută cu inelul în căsătorie de Mihai și izbucnește în lacrimi.

Andreea și Mihai, în sezonul 2
Andreea și Mihai[Sursa foto: Captură YouTube]

Cea mai frumoasă scenă la care vom asista este confruntarea dintre Adela și Andreea atunci când află adevărul, că ea este adevărata fată a lui Paul Andronic, iar sosa sa i-a furat identitatea.

Citeste si: Andreea Ibacka nu mai apare în serialul Adela. Cu lacrimi în ochi și-a luat rămas-bun de la colegi. Ce se întâmplă cu Mona din seraialul Adela

"Cum ai putut, Andreea, să-mi furi viața?", îi reproșează Adela Andreei, după care o pălmuiește.

Paul Andronic are parte de lovitura vieții lui. Ana Maria își îndeplinește planul pentru care a revenit în România, îi ia adevărata fată, pe Adela, și pleacă, lăsându-l pe Paul îngenuncheat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Serialul Adela Sezon 2. Ce se întâmplă în sezonul 2 din Serialul Adela și când va începe. Este oficial!

Andreea Ibacka nu mai apare în serialul Adela. Cu lacrimi în ochi și-a luat rămas-bun de la colegi. Ce se întâmplă cu Mona din seraialul Adela

Două actrițe noi în serialul Adela. Personajele Ana Maria și Rodica răstoarnă firul poveștii

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

DOLIU URIAȘ în lumea sportului din România! A făcut infarct în propria casă

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Simona Halep a făcut marele anunț. Devine mamă și renunță la carieră?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies