Ce sex va avea bebelușul lui Skizzo Skillz și al Deei! Părinții au făcut anunțul

Skizzo Skillz și Deea vor deveni părinți pentru a doua oară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Artistul Skizzo Skillz și frumoasa sa parteneră de viață, Deea, vor deveni părinți pentru a doua oară. Deea a și mărturisit care va fi sexul bebelușului!

"Bătălie mare pe locul “cel mai important bărbat din viaţa mea” 🤗 yeeep, e băiat! Săriţi cu idei de nume", a scris Deea pe Instagram.

Citeste si: Otilia și Veronica, înmormântate chiar acum! E copleșitor ce s-a întâmplat chiar la începutul ceremoniilor

Citeste si: Mocneşte scandalul anului! Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu au desfiinţat-o pe Viorica Dăncilă! Oare cum va reacţiona premierul? "Mi-aş mai da jos din machiaj" VIDEO!

Citeste si: Coşmar pentru Jador! "Mi-au furat bagajul, aţi înnebunit?! În loc să fur eu... Eu sunt negru aici, eu trebuie să fur, nu voi pe mine!"

Andreea are o sarcină grea

Cântărețul va deveni tătic pentru a doua oară. Deea, partenera sa de viață, a scris un mesaj în legătură cu sarcina, ba chiar este cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe Samia Tiana.

”Ne doream atât de tare să trăim aceste momente, la fel ca și Samia, noua burtică s-a lasat așteptată undeva la un an de zile 🕊 Suntem fericiți, eu una sunt cea mai liniștită din viața mea, Robert este în extaz, Samia pare să înțeleagă foarte bine ce urmează și se bucură mult 🤗 Nu este totul roz, am încă o sarcină grea, dar detaliile astea am să vi le spun în viitorul apropiat. Mulțumesc pentru răbdare 🌟”, este mesajul Andreei pe rețelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate