Ce sexy este fiica secretă a lui Cornel Galeş! Sasha e fata iubitei sale, Viviana!

Fiica secretă a lui Cornel Galeş are o relaţie excelentă cu fostul soţ al Ilenei Ciuculete.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Fiica secretă a lui Cornel Galeş are sute de admiratori pe site-urile de socilalizare. Sasha, fata Vivianei, partenera de viaţă a lui Galeş, pozează în ţinute sexy în vacanţele sale, cel mai mult plăcându-i în costum de baie. Acum doi ani, când Galeş şi Viviana erau criticaţi pentru relaţia lor, care s-a închegat la puţină vreme după decesul Ilenei Ciuculete, Sasha a reacţionat. (vezi motivul pentru care fiul Ilenei Ciuculete s-a săturat de prieteni)

Citeste si: Băieții Ilenei Ciuculete, război total pentru avearea artistei. Cum au ajuns în fața instanței

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete şi-a înnebunit admiratorii cu o fotografie din dormitor: “Aşa dezbrăcată?” FOTO

Citeste si: Ce a ajuns să facă pentru bani fata de suflet a Ilenei Ciuculete, după ce a rămas şomeră: „Detalii în privat”

Ce sexy este fiica secretă a lui Cornel Galeş: “Mă bucur enorm că iubeşti şi că eşti iubită" 

Mă bucur enorm că eşti fericită, că iubeşti şi că eşti iubită. Mami, nu băga în seamă gura lumii”, a fost mesajul fetei. Cornel Galeş a încercat o colaborare cu o agenție de turism, manageriată de iubita sa, însă până la urmă a hotărât să plece din țară, după ce a vândut tot ce-l mai lega de România. Se pare că văduvul Ilenei Ciuculete a luat această decizie și din cauza proceselor în care fiii fostei lui soții l-au băgat, în lupta pentru avere.

Ce sexy este fiica secretă a lui Cornel Galeş. El locuieşte acum în Spania

Cornel Galeș va trebui totuși să revină în țară peste puțină vreme, pentru că cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete i-au deschis un nou proces. Aceștia atacă în instanță vânzarea casei în care el și interpreta de muzică populară au locuit. Anul trecut, Mugurel și Cristian au câștigat procesul pentru avere și și-au adjudecat o parte importantă din bunurile mamei lor. În prezent, Galeş locuieşte într-un apartament din Spania al Vivianei.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Primul soț al Ilenei Ciuculete a împlinit 70 de ani! Uite cum arată astăzi Valeriu Sfetcu FOTO

Prima reacţie a fiului Ilenei Ciuculete după ce a fost părăsit de iubită! Vezi ce a spus Cristi Sfetcu atunci când i s-a zis că arată trist şi obosit!

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a aprins o lumânare la cimitir, dar e supărată că lumea a uitat-o pe cântăreaţă: „Când eşti în viaţă toţi te iubesc, după ce mori şi trece un...

Cornel Galeș îi dă de gol pe băieții Ilenei Ciuculete! Ce filmare a publicat ”văduvul” cu o săptămână înainte de reluarea procesului pentru averea artistei | EXCLUSIV

Actorul Florin Zamfirescu, declarații șocante despre moartea soacrei lui: ”Au omorât-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies