Ce sexy şi elegantă este fiica lui Gică Hagi! Kira a anunţat că le va preda copiilor cursuri de actorie! FOTO

Admiratorii Kirei au văzut ce sexy şi elegantă este fiica lui Gică Hagi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret ce sexy şi elegantă este fiica lui Gică Hagi. După  ce absolvit cursurile facultății de Teatru și Film „New York” din Las Vegas, Kira a revenit în ţară şi s-a dedicat carierei de actriţă, apărând deja în câteva filme şi piese de teatru. (vezi câţi bani câştigă Hagi din afacerile sale)

Citeste si: Gica Hagi are și alte pasiuni în afara fotbalului! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre ”Rege”

Citeste si: Gică Popescu va fi executat silit pentru o datorie la bancă! A împrumutat două milioane de euro pentru o afacere falimentară!

Citeste si: Gheorghe Hagi a locuit în vila în care a murit soțul Brigittei Năstase! Cum s-a transformat palatul prințesei în casa groazei? | DEZVĂLUIRI

Ce sexy şi elegantă este fiica lui Gică Hagi: "Nu a fost uşor să accept că sunt adult"

Recent, Kira a anunţat că va preda cursuri de actorie pentru copii. Momentul a coincis cu un pictorial în care Kira apare într-o fustă scurtă, colorată, în timp ce în mână îşi ţine pantofii cu toc. “Momentul acela când e rândul tău să dai mai departe! Nu a fost uşor să accept că sunt adult, să ştiţi! Cu mult entuziasm mă pregatesc să inaugurez DALLESGO KiDS şi să predau cursul de Actorie, dedicat copiilor cu vârste între 10-13 ani. ”, a scris Kira.

fara descriere

Ce sexy şi elegantă este fiica lui Gică Hagi: "Sunt sigură că o să ne distrăm"

E clar ce sexy şi elegantă este fiica lui Gică Hagi. “E un curs în care vom explora universul minunat al actoriei prin jocuri şi exerciţii care sunt sigură că îi va ajuta pe copii în toate aspectele vieţii lor. Aşa cum m-a ajutat şi pe mine! Cred mult în acest fel de dezvoltare personală, altfel nu m-aş fi băgat! Şi sunt sigură că o să ne distrăm. Ei pe seama mea şi invers!”, a mai spus Kira Hagi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate