Ce spune Denise Rifai despre întâlnirea din această seară, cu Ilie Năstase, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În această seară, la 23:15, Ilie Năstase vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

În această seară, la 23:15, Ilie Năstase vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În această seară, la 23:15, Ilie Năstase vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”; legendă vie a sportului românesc va clarifica o serie de aspecte din  viața sa de familie, dar și din cariera sa impresionantă, ce a dus numele țării noastre în topul mondial al sportului alb.

 “Ilie Năstase este cel mai mare tenismen pe care l-a avut România, este o onoare pentru mine că a acceptat invitația de a veni la <40 de întrebări cu <Denise Rifai>. Este un interviu aparte, l-am trecut pe Ilie Năstase prin toate momentele controversate din viața lui; un mare campion trebuie să aibă și o viață zbuciumată, sentimental și nu numai”,  a spus Denise Rifai.

Ilie Năstase la „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Ilie Năstase la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Răvășitor! Ce s-a descoperit la două săptămâni de la moartea Dragăi Olteanu Matei - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Ce răni v-au lăsat în suflet arestarea tatălui dumneavoastră?”, “Ați avut vreodată probleme cu alcoolul?”, „Îl respectă România pe Ilie Năstase așa cum merită?”, „De ce nu au rezistat căsniciile dumneavoastră?”, „Cu care dintre soțiile dumneavoastră nu v-ați mai căsători?”, „Va doare că niciunul dintre copiii dumneavoastră nu a făcut performanță în tenis?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care Ilie Năstase va răspunde în cadrul emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D! 

Citeste si: Ce a făcut Marian Vanghelie în arest! ”Dacă vreți să mă bateți, băteți-mă” Dezvăluiri în premieră VIDEO

Nu pierdeți în această seară, de la ora 23:15, dezvăluiri în premieră făcute de Ilie Năstase  la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu continuă să atace influencerii: „Videochatiste, prostituate”

Lovitura supremă pentru țara noastră! A spus-o chiar un fost premier: România devenise prea puternică

Nu se mai opresc! Un nou divorț bombă în showbiz! Și el și ea și-au șters toate pozele împreună, dar au ascuns lumii că s-au despărțit

Viorel Cataramă spune ce s-a întâmplat după ce a oferit 100.000 de euro recompensă în cazul Caracal VIDEO

Ce operații estetice are Viorel Cataramă? ”Am mai multe” Ce dezvăluiri a făcut în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies