Ce spune despre bărbați Loredana Chivu după ce s-a despărțit de None de la ”Puterea Dragostei”

Relația dintre Loredana Chivu și None de la ”Puterea Dragostei”, chiar dacă a pornit frumos și promitea ceva serios, s-a sfârșit destul de repede, iar cei doi, de atunci, nu s-au mai afișat în compania altcuiva.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

De altfel, de curând, Loredana Chivu a dat și o explicație, cât se poate de clară, cu privire la atitudinea pe care o are cu privire la bărbați, după dezamăgirea trăită alături de None de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Prima reacție a Loredanei Chivu după ce s-a spus că ar avea o relație cu Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu EXCLUSIV

Citeste si: Loredana Chivu, apariție de senzație la o nuntă din Iași! Invitații și-au ținut respirația când au văzut-o îmbrăcată așa

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, în tandrețuri cu o brunetă, după despărțirea de Loredana Chivu! Cine e tânăra

Loredana Chivu este, cu siguranță, una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc, formele ei, bine întreținute în sălile de fitness și în cabinetele medicilor esteticieni, făcând, de-a lungul timpului, furori în lumea băieților ”de oraș”. Cu toate acestea, senzuala blondină, deși nu duce lipsă de pretendenți, nu se mai aruncă cu capul înainte când vine vorba despre relații, mai ales că, de-a lungul timpului, a tot spus că își dorește un partener alături de care să trăiască o iubire matură, care să îi ofere siguranța zilei de mâine.

fara descriere

Și, în plus, din postările pe care le face pe conturile ei de socializare, pare să se bucure la maximum de statutul de ”burlăciță”. De altfel, una dintre cele mai recente postări pe care le are și explică ce simte ea, după despărțirea de None de la ”Puterea Dragostei”, cu privire la bărbați. ”Da, sunt singură! Și ar trebui să fii cu adevărat extraordinar pentru a schimba acest lucru”, a spus, într-o postare de-ale sale, Loredana Chivu.

fara descriere

Loredana Chivu s-a despărţit de None de la ”Puterea Dragostei”

Blondina, fostă asistentă de televiziune, a anunţat cu ceva timp în urmă pe toată lumea că este din nou singură. Loredana Chivu a postat un mesaj prin care dă de înţeles că nu mai are iubit. "Sunt singură pentru că nu am nevoie de cineva care să-mi distrugă viaţa, sunt capabilă să o distrug chiar eu", a publicat Loredana Chivu pe Instagram. Apoi, ca să întărească ideea că este singură şi disponibilă, Loredana Chivu a arătat ce surprize primeşte de la admiratori: un ursuleţ din flori pe care l-a pozat şi filmat din toate poziţiile, pentru a se asigura că toată lumea a aflat că are pretendenţi care o curtează.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate