Loredana Chivu, apariție de senzație la o nuntă din Iași! Invitații și-au ținut respirația când au văzut-o îmbrăcată așa

Invitată la o nuntă din Iași, Loredana Chivu a făcut senzație. A mers îmbrăcată în cea mai sexy rochie și lumea nu și-a mai putut lua ochii de la ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy dive din showbiz-ul românesc. Conștientă de atuurile fizice pe care le deține, frumoasa blondină se îmbracă în ținute care să-i pună în evidență bustul generos și talia de viespe.

Recent, pe pagina ei de Instagram, Loredana a publicat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o superbă rochie neagră. Diva a fost invitată la o nuntă în Iași, iar apariția ei a făcut senzație.

fara descriere

„Te rog din suflet, zi-mi de unde ți-ai luat rochia! Și eu aș vrea”, „Rochia e divină”, „Splendidă, ca de fiecare dată💕”, „Ești perfectă”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Loredana Chivu le-a primit de la admiratori după ce a urcat fotografia pe internet.

Citeste si: O vedetă a vrut să fie sexy, dar a dat-o în bară! Ce s-a observat în fotografie i-a făcut pe oameni să râdă de ea

Citeste si: Cazul Sorina. Micuța de 8 ani a acceptat să plece în America! Asistenții maternali: ”Nu se întreabă cu cuţitul”

Citeste si: Oana Lis, detalii picante din viața intimă! În pauza de prânz, când Viorel Lis era primar, fugeau să facă amor! ”Asta îi dădea putere”

fara descriere

Loredana Chivu vrea să fie casnică

Blonda pare să fie dispusă să renunțe la viața pe care o are acum, la dans și la petrecerile în club în favoarea unei vieți mult mai liniștite. Chiar ea a sus că vrea să se căsătorească și să aibă copii de creșterea cărora să se ocupe.

„Eu mă văd o nevastă casnică cu trei copii. Am timp să îi fac pe toți, toate la timpul lor. Nu am fost cerută încă. Dacă sunt măritată nu voi mai putea să dansez pentru că deja am început să pun bazele unei afaceri și o să mă ocup de altceva”, a mai spus Loredana Chivu.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate