Ce spune ÎPS Teodosie despre propunerea de modificare a regulilor de înmormântare? "Omul trebuie respectat și după moarte"

Arhiepiscopul Tomisului a vorbit despre protocolul de înmormântarea a decedaților cu COVID.

 Ce spune ÎPS Teodosie despre propunerea de modificare a regulilor de înmormântare? "Omul trebuie respectat și după moarte"
Ce spune ÎPS Teodosie despre propunerea de modificare a regulilor de înmormântare? "Omul trebuie respectat și după moarte"[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Arhiepiscopul Tomisului a vorbit despre protocolul de înmormântarea a decedaților cu COVID. Raed Arafat susține că regulile de înmormântarea ar putea să se schimbe în următoare perioadă. 

ÎPS Teodosie, despre înmormântarea pacienților cu COVID

Marți seara, ÎPS Teodosie a vorbit despre protocolul de înmormântarea a decedaților cu COVID-19.

Arhiepiscopul Tomisului susține că omul trebuie respectat și după moarte, și că această măsură este lipsită de orige logică și orice altă deducție. 

Citeste si: Regulile de înmormântare ar putea fi schimbate! Raed Arafat face anunțul momentului

„În sfârșit s-au gândit să propună această scrisoare ca să ne redobândim demnitatea și onoarea. Am fost dezonorați prin aceste practici. Omul trebuie respectat și după moarte.(…) Nu știu ce minte a pus bazele unei măsuri lipsite de orice logică și orice altă deducție.”, a declarat arhiepiscopul Tomisului, marți, la Antena 3.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Ce spune ÎPS Teodosie despre propunerea de modificare a regulilor de înmormântare? "Omul trebuie respectat și după moarte"

Raed Arafat susține că, în următoarea perioadă, regulile de înmormântare ar putea fi schimbate. Aceste vor putea deveni mai permisive, cu condiția ca oamenii să respecte anumite reguli.

Citeste si: Ce spune psihologul Gabriel Diaconu despre protocolul de înmormântare din pandemie? "Neam de neamul nostru nu ne-am îngropat morţii goi"

„Finalul discuției a fost că toată lumea este de acord, inclusiv INSP, că trebuie modificată regula înmormântării, să devină mai permisivă, ca lumea să poată să facă ritualul cum cer obiceiurile, respectând unele reguli. Acest lucru a plecat de la discuția respectivă că urmează să se modifice ordinul.

Acolo a ajuns în comisii și nu știu amănunte.   Această problemă a fost ridicată și cu reprezentanții cultelor în fața domnului premier.

Este un ordin emis de Ministerul Sănătății, dar care acum trebuie ajustat. Am înțeles că nu Institutul, ci comisia de Medicină Legală nu ar fi fost de acord, dar trebuie verificat, nu știu”, a mai spus șeful DSP.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce spune psihologul Gabriel Diaconu despre protocolul de înmormântare din pandemie? "Neam de neamul nostru nu ne-am îngropat morţii goi"

Cum va fi înmormântată Cornelia Catanga! Aurel Pădureanu este disperat."E o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze"

Anunț de ultimă oră! Autoritățile schimbă legislația în ceea ce privește înmormântarea celor decedați de COVID-19. Noile măsuri intră în vigoare înainte de Paște

Horoscop Zilnic Joi 28 Octombrie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere, Săgetătorii au nevoie neapărat de o schimbare

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER: Efectul advers de care se sperie toată lumea

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Bomba zilei vine de la Pfizer. Toți românii trebuie să afle adevărul. „Este definitiv”

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies