Stiri

Ce spune Părintele Calistrat despre femeile care nasc şi apoi aleg să se întoarcă la muncă: ”Copilul ăla nu va mai avea niciodată mamă!”

Părintele Calistrat, cunoscut pentru învăţăturile pe care le face publice pe internet, susţine că mamele care apelează la ajutorul bonelor pentru a-şi creşte copiii şi se întorc la muncă foarte repede după ce au născut greşesc foarte mult.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ce spune Părintele Calistrat despre femeile care nasc şi apoi aleg să se întoarcă la muncă: ”Copilul ăla nu va mai avea niciodată mamă!”
 
 
Părintele Calistrat a vorbit despre femeile care devin mame şi care aleg să se întoarcă la muncă la doar câteva luni după ce au născut şi a afirmat că aceşti copii nu vor avea niciodată mamă. 
 
"Ce fac mamele? Nasc copii dar nu îi iubesc ele şi nu-i cresc ele, pun o bonă. Ce să simtă bona pentru copilul ăla, că doar nu-i carnea ei, nu-i ganguritul ei, nu-i sentimentul ei. Tu o plăteşti şi ea îl îngrijeşte conform standardelor, îl spală, îl îmbracă şi îi face tot ce trebuie, dar de ce tu, ca mamă, nu îţi poţi răpi un an, doi sau trei.. dar tu spui "Nu-mi periclitez cariera!" Nu îţi periclitezi cariera, dar îţi distrugi izvorul sentimentelor. Copilul ăla nu va mai avea niciodată mama, iar tu nu vei mai putea să fii niciodată mamă.. căci tu vei spune: "L-ai hrănit? L-ai spălat?" şi faci poze cu el şi-l scoţi prin parc la o sărbătoare. Dar în rest tu nu-l cunoşti! Şi spui "Sunt o divă şi trebuie să mă respect!" Atunci te respecţi, când trage lapte din pieptul tău nu din biberon! Mirosul de mamă este ca mirosul de Dumnezeu, cum se sădeşte credinţă în suflet prin iubirea sinceră de Dumnezeu, tot aşa se sădeşte şi dragostea sfântă de mamă în inima pruncului.  Laptele mamei este nu numai hrană pentru anticorpi şi hrană, este viaţă şi sentiment care se transmit din mama în sufletul şi trupul pruncului. De aceea este bună şi cariera personală dar şi mai importantă este legătura sufletească şi maternă dintre mama şi fiu...pravila naturii...legea divină", spune părintele Calistrat.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune