Ce spune un criminolog italian despre discuția Alexandrei cu operatorul 112! Ce comportament ar fi trebuit să aibă

Un criminolog italian a analizat discuția Alexandrei Măceșanu cu operatorul 112. Uite ce a spus despre dialogul dintre ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Criminologul italian Ursula Franco a vorbit despre discuția pe care a avut-o Alexandra Măceșanu cu operatorul 112 la telefon. Așa cum spune și ea, fetița de 15 ani a fost tratată cu o răceală dezarmantă. Analiza pe care criminologul a făcut-o se rezumă la comportamentul deplasat pe care operatorul 112 l-a avut.

Ursula Franco susține faptul că fetița de 15 ani care a fost răpită de Gheorghe Dincă nu a reușit să primească un cuvânt liniștitor la telefon, când vorba cu operatorul 112. Mai mult decât atât, adolescenta nu a fost întrebată dacă avea răni pe corp sau sângera. De asemenea, nu i s-a cerut o descriere a persoanei care a răpit-o.

Citeste si: Tatăl Alexandrei din Caracal este distrus de durere! Bărbatul nu poate scăpa de sentimentul de vinovăție: „Am trecut pe lângă ea”

Aceasa a mai spus pentru Hotnews că fetei îi era frică încă din prima clipă că ar fi putut să nu fie ajutată de către autorități.

”Dă-mi un punct de reper unde te afli în Caracal, cum crezi că te găsim? ... Aloo?”, i-a spus operatoarea de la 112 Alexandrei.

Așa cum spune și criminologul Ursula Franco, este o întrebare neașteptată, deoarece era foarte posibil ca fata să nu știe unde se află, având în vedere că a fost răpită.

Citeste si: Tatăl fetei din Caracal, vândută și ucisă în Grecia, a rupt tăcerea: ”Eu cred că cele două fete...”

Discuția dintre Alexandra și operatoarea de la 112 a continuat:
Op. 112 (1): Ai fost violată?
A.M.: (plângând) Da, am fost violată!
Op. 112 (1): Da, rămâi la rămâi la telefon, dar încearcă să-mi dai un punct de reper ca să știm exact ce ... cum te putem găsi!

Copila a încercat să ofere informații utile și cu ultima putere a recunoscut că a fost violată. Alexandra le furnizase un nume, iar acea persoană ar fi trebuit să fie interogată imediat. Operatorul ar fi trebuit să o liniștească și să o ajute, dar din conversație, așa cum spune criminologul, este iritat, continuând cu ”Aaa, nu ştii nici asta”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate