Ce transformare pentru Giovani Becali, ii prieste libertatea! Fostul impresar s-a mai ingrasat putin si s-a dus sa se tunda la salonul Mihaelei Borcea VIDEO EXCLUSIV

De cand a fost eliberat conditionat din inchisoare, Giovani Becali este cu totul alt om! Daca anul trecut, el parea distrus de conditiile din detentie si era foarte slab, acum situatia s-a schimbat radical!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe fostul impresar, zilele trecute, la salonul Mihaelei Borcea, tocmai cand iesea de la un rasfat estetic!

 

Imbracat sport, in trening si adidasi, Becali arata foarte bine fata de alte imagini ale fotografilor din urma cu cateva luni! Afaceristul s-a mai implinit un pic si nu mai pare apasat de probleme! Dimpotriva, el este relaxat si incearca sa duca viata obisnuita din trecut! (asta inseamna sa fi mafiot, imagini cu Giovani Becali asa cum nu l-ai vazut niciodata)

Astfel, de la salonul Mihaelei Borcea, barbatul s-a urcat in graba in masina sa de teren, a demarat in tromba, pentru ca, probabil, avea un business ce trebuia rezolvat urgent!

 

Anul trecut, in septembrie, Ioan Becali a fost eliberat conditionat de catre Tribunalul Ilfov, dupa ce a executat doi ani si sase luni de pedeapsa din cei sase ani si patru luni de inchisoare primit in celebrul dosar al trasferurilor.  Fostul impresar se poate reintoarce insa dupa gratii, daca va fi gasit vinovat in dosarul de mita, in care este inculpat alaturi de Victor Becali si Cristi Borcea. Toti sunt acuzati ca ar fi dat o mita de 195.000 de euro judecatoarei Geanina Terceanu pentru a-i achita in acelasi caz!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: