Cea mai controversată concurentă de la ”Insula”, vacanță de vis, în doi! Avem imaginile

Diana Constantin, cea mai controversată concurentă din istoria emisiunii ”Insula Iubirii”, tânăra care nu a reușit, niciodată, să reziste tentațiilor oferite de ispitele masculine, a decis să plece într-o vacanță de vis, în doi.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Diana Constantin, focoasa brunetă care s-a făcut remarcată prin lipsa ei de inhibiții din timpul show-urilor ”Insula Iubirii”, fiind singura concurentă care a apărut în două sezoane ale emisiunii și, de fiecare dată, ”a cedat” inspitelor, a plecat, de curând, într-o vacanță în însorita Grecie.

Citeste si: Alexandra de la Insula este în doliu: „Un tată, un soț iubitor...”

Citeste si: Teodora de pe insulă a recunoscut atracția pe care o simte pentru Mircea: “Dacă nu aș avea brățara la mână, aș încerca mai multe cu el”

Citeste si: Cea mai sexy ispită de la Insulă aruncă bomba! „Am întâlnit pe cineva, mi-a furat minţile, mi-a pus inelul pe deget...”

Și, pentru că, după emisiunea ”Insula Iubirii” a rămas, din nou, fără iubit și, așa cum era de așteptat, nu s-a ales nici cu o relație cu ispita pe care i se pusese pata, pentru vacanța din Grecia, ca să nu fie singură, Diana Constantin a găsit ssoluția perfectă. Mai exact, lângă ea, în vacanță, a plecat ființa pe care, cu siguranță, nu ar înșela-o vreodată: cățelușul ei, un animăluț de ”buzunar” pentru care, pentru a-l duce în Grecia, a avut nevoie de pașaport special și a plătit o sumă serioasă de bani, transportându-l cu avionul.

fara descriere

Iar în vacanță, Diana pare să nu se plictisească deloc, iar mărturie sunt fotografiile pe care le postează pe conturile ei de socializare, de la plajă, toate suficient de fierbinți pentru a pune pe jar orice bărbat, chiar dacă, în multe dintre ele, apare și însoțitorul oficial al fostei concurente de la ”Insula Iubirii”.

fara descriere

Aurel a căzut în ispită! Dana l-a înnebunit, Diana s-a supărat

Diana Constantin și Aurel formează cel mai controversat cuplu din noul sezon de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, pentru că ei au mai participat în sezonul cu numărul trei al show-ului alături de alți parteneri, respectiv: Ben și Alexandra. Interesant este că Diana Constantin și Aurel și-au dat frâu liber pasiunii la doar câteva ore după ce au ajuns în Thailanda, fiind de altfel și prima lor noapte de dragoste bifând totodată și primele scene de sex. De altfel, într-unul dintre episoadele din acest sezon al ”Insulei Iubirii”, seara a fost explozivă pe insula băieților, acolo unde Aurel a avut parte de un show erotic din partea ispitei Dana. Și-a dat jos sutienul în fața lor și s-a lăsat admirată în toată splendoarea, însă momentele incendiare nu s-au oprit aici, Aurel mărturisind că a avut momente de autoerotism cu gândul la fosta dansatoare favorită a maneliștilor. De altfel, după ce s-a despărțit de Aurel, Diana a decis să își expusă și mai abitir calitățile, ea postând pe conturile ei de socializare mai multe fotografii, adunate, de-a lungul timpului, din tot felul de ședințe foto care mai de care mai fierbinți. Și, așa cum era de așteptat, nu a postat fotografiile purtând rochii de seară, ba chiar dimpotrivă. Astfel, Diana de la ”Insula Iubirii” și-a prezentat, de fapt, colecția de lenjerie intimă și, pentru a nu rămâne fără conturile de socializare, a avut grijă să arate, ceva mai ferit, că nu se prea înțelege cu... sutienele.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate