Cea mai puternică rugăciune către Sfânta Filofteia. Este ocrotitoarea copiilor și femeilor care nu pot să rămână gravide

Ce rugăciune se rostește de Sfânta Filofteia, ocrotitoarea copiilor și femeilor care nu pot să rămână gravide?!

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Sfânta Filofteia este sărbătorită pe 7 decembrie, în fiecare an. Iată care este cea mai puternică rugăciune care poate fi rostită în această zi, mai ales de femeile care nu pot să rămână gravide.

Cea mai puternică rugăciune către Sfânta Filofteia

Sfântă mare muceniță a lui Hristos, Filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți.

Adu-ți aminte de neputința firii omenești, care cuprinde și împresoară pe tot muritorul, de la naștere, întocmai ca mrejele păianjenului. Întru aceste mreji fiind căzuți și noi, smeriții, și neputând scăpa de ele fără ajutorul lui Dumnezeu, te rugăm pe tine să ne fii mijlocitoare către Dânsul.

Citeste si: Tradiții de Sf Filofteia. Sfânta Filofteia, tradiții și obiceiuri pe care trebuie să le respecți pe 7 decembrie. Ce NU ai voie să faci sub nicio formă, îți va aduce mare ghinion

Că El însuși te-a preamărit și te-a trimis în această țară, ca s-o aperi și s-o păzești de toate răutățile.

Așa, Sfântă mare muceniță a lui Hristos, Filoftee, milostivește-te spre lacrimile bătrânilor, spre suspinele maicilor, spre cererile pruncilor și spre noi, care cădem cu genunchii

plecați și cerem, prin rugăciunile tale cele sfinte, ajutor și mântuire din supărările ce ne cuprind.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Cea mai puternică rugăciune către Sfânta Filofteia

Rugăciune către Sfânta Filofteia

[Sursa foto: doxologia.ro]

Căci știm, Sfântă muceniță, că pentru păcatele noastre pătimim acestea toate, adică: boli, sărăcire, prigoniri de la vrăjmași, neploaie la vreme și alte asemenea rele.

Pentru aceasta cădem la milostivirea ta, ca să nu pătimească și cei nevinovați din pricina noastră.

Fie-ți milă și roagă-te lui Dumnezeu pentru noi, ca să strigăm ție: bucură-te, fecioară, mare muceniță Filoftee.

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, primește smerita mea rugăciune pentru iertarea păcatelor mele și ca un îndurat, cu dreapta Ta cea atotputernică stinge-mi focul ce m-a cuprins, încetează-mi boala și cu milostivirea Ta ridică-mă din patul durerilor, pentru slava numelui Tău.

Viața Sfintei Filofteia

Sfânta Muceniță Filofteia s-a născut la începutul secolului al XIII-lea în Bulgaria de astăzi, într-o familie de țărani religioși și săraci. A fost o fețită milostivă, ce respecta posturile și îi făcea plăcere să asculte Sfânta Scriptură. Și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, persoana care a îndrumat-o către credință, și a rămas în grija tatălui, care după un timp și-a refăcut viața cu o altă femeie. 

Sfânta Filofteia era foarte darnică, iar într-o zi când mama vitregă i-a dat haine și mâncare pentru a le duce tatălui ei, aceasta le-a dăruit săracilor. La aflarea faptei, tatăl s-a năpustit asupra micuței și fără nicio milă, și-a ucis fiica de doar 12 ani, cu un tupor, pe care îl purta la brâu.

Postul Crăciunului 2021. Semnificație, tradiții și obiceiuri populare, în Postul Nașterii Domnului

Moaștele Sfintei sunt depuse în Mănăstirea Curtea de Argeș, și sunt recunoscute pentru puterile miraculoase și vindecătoare de boli. 

Cea mai puternică rugăciune către Sfânta Filofteia

Moaștele Sfintei Filofteia

[Sursa foto: doxologia.ro]

Sfânta Filofteia este considerată ocrotitoarea copiilor, a tinerilor, dar și a fetelor, care nu pot să rămână gravide sau care își doresc să se căsătorească. Conform tradiției, femeile care nu pot avea copii, dar se roagă la aceasta vor rămâne însărcinate în scurt timp.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies