Cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere, festival senzual în Maldive

Livia Pop, cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere, a plecat în Maldive alături de bărbatul cu care are acum o relație și care i-a adus, în ultima perioadă, liniștea de care are nevoie.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Iar în Maldive, așa cum era de așteptat, Livia Pop a pozat în ipostazele cele mai fierbinți cu putință, cântăreața de muzică de petrecere dovedind, din plin, că este și în topul celor mai senzuale artiste d ela noi din țară.

Citeste si: Cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere și-a refăcut viața! ”L-am uitat pe omul acela, acum sunt fericită” EXCLUSIV

Astfel, purtând costume de baie care mai de care mai mici, Livia Pop a scos la iveală un corp perfect tonifiat, cântăreața de muzică de petrecere dovedind că a ”lucrat” intensiv la acest lucru înainte de a pleca în paradisul din Maldive. ”Nu prea am mâncat, am vrut să mai scap de câteva kilograme pentru Maldive”, ne-a spus, râzând, Livia Pop chiar înainte de a pleca în excursia exotică alături de iubitul ei.

Livia Pop
Livia Pop are corp de fotomodel

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

”Mergem acolo să ne relaxăm. Am văzut că toată lumea a mers în Maldive iarna asta așa că ne-am zis să facem și noi acest lucru. E bine că suntem doar noi doi, ne vom cunoaște mai bine, avem în sfârșit ocazia să vedem cum ne înțelegem după câteva zile în care vom

fi nedespărțiți. Trebuie să ”testăm” și asta într-o relație, cred că e foarte important să vedem cum rezonăm și la nivel psihic, nu doar fizic. Așa că, acum, ne vom vedea și defectele, ne vom lămuri, practic, dacă putem să legăm o relație pe termen lung”, ne-a mai spus Livia Pop.

Citeste si: ”Am rămas blocată în Paris din cauza coronavirusului”! Ce se petrece, acum, cu o sexy cântăreață de muzică de petrecere

Și, mărturisea Livia Pop, înainte de excursia în Maldive, relația lor pare să îi ofere ceeea ce are nevoie: liniște. ”L-am cunoscut pe actualul meu iubit, iar totul, parcă, a înflorit. Adică, sincer, acum mi-e mult mai ușor să cânt, să compun, mă descurc parcă mai bine în studio. E adevărat, sunt liniștită în plan personal, iar asta mă ajută să fiu liniștită și în plan profesional. L-am uitat pe omul acela, acum sunt fericită”, ne-a dezvăluit Livia Pop, în exclusivitate.

Livia Pop
Livia Pop are de ce sa fie mandra de felul in care arata

Citeste si: Este ea cea mai sexy cântăreață de muzică populară? Carmen de la Sălciua are concurență serioasă

Livia Pop, despărțire dificilă de un manelist celebru

”Poate că a fost din cauza geloziei, eram destul de geloși amândoi și, probabil, din cauza asta s-a întâmplat totul. A fost o relație frumoasă, cu bune, cu rele, cât a fost... A durat aproape 3 ani, dar asta e, mergem mai departe. Vă dați seama, poate că și eu îi dădeam motive să fie gelos și el îmi dădea motive să fiu geloasă. Iar asta pentru că în meseria pe care o avem e destul de greu să ții o relație... Problema era că el îmi dădea motive să fiu geloasă, problema era ce face el, nu ce făceau fanele. Și problema n relația noastră a fost că noi am început să ne sabotăm reciproc, în carieră. Adică, el mi-a interzis să fac anumite chestii, eu am procedat la fel și deja nu mai mergeam nicăieri”, ne-a spus, acum ceva vreme, în exclusivitate, Livia Pop.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies