”Am rămas blocată în Paris din cauza coronavirusului”! Ce se petrece, acum, cu o sexy cântăreață de muzică de petrecere

Una dintre cele mai senzuale cântărețe din lumea muzicii de petrecere, Livia Pop, trece prin momente cât se poate de dificile, în Franța, la Paris, din cauza epidemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, ne-a dezvăluit vedeta, ea a rămas, practic, sechestrată în orașul în care avea de susținut câteva recitaluri, unul alături chiar de Culiță Sterp.


In articol:

Citeste si: Este ea cea mai sexy cântăreață de muzică populară? Carmen de la Sălciua are concurență serioasă

Citeste si: Un manelist celebru se însoară! Nașă îi va fi o celebritate de la ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

”Sunt în Paris, aveam peste câteva zile de cântat alături de Culiță Sterp. Acum, nici nu știu ce va fi, mai ales că Franța a declarat stare de urgență. Oricum, momentan nici nu pot să mă întors în România”, ne-a spus, în exclusivitate, Livia Pop. Mai mult decât atât, concertul pe care îl avea de susținul alături de Culiță Sterp s-a amânat pentru cel puțin 6 săptămâni, atât cât va dura, minimum, starea de urgență din Hexagon. ”S-a amânat concertul, era un eveniment mare, peste 400 de oameni, cu bilet. Am pierdut și ocazia să îl cunosc pe Culiță Sterp, noi nu ne știam, am fi făcut cunoștință aici, în Paris, concertul ar fi fost o ocazie perfectă”, ne-a mai spus Livia Pop.

Livia Pop
Livia Pop

În altă ordine de idei, recunoaște frumoasa Livia Pop, situația a devenit extrem de complicată pentru ea, din mai multe puncte de vedere. ”Sper că evenimentele pe care le aveam vor putea fi reprogramate pe timpul zilei, pentru că, după ora 21.00 și până la 6.00 dimineața nu avem voie să ieșim din casă. Erau niște botezuri, niște petreceri mai mici, dar sper ăs se facă, aștept acum niște răspunsuri. În rest, habar nu am cum voi face să mă întorc în România, clar, am rămas blocată în Paris din cauza coronavirusului. Adică, avion, clar nu, cu mașina ar mai fi o variantă, dar voi vedea ce să fac. Oricum, nu prea îmi convine să mă întoirc, mai ales că voi avea de sat în carantină două sătămâni, mi-ar fi destul de greu. Dar, sincer, nici nu pot sta încă 6 săptămâni aici, nici nu știu ce să fac”, ne-a mai spus frumoasa Livia Pop.

Livia Pop
Livia Pop, la Paris

Livia Pop, bătută de Revelion de un alt cântăreț

De Revelion, un conflict între membrii trupei cu care cânta Livia Pop a degenerat la modul cel mai neplăcut cu putință. Astfel, când Livia Pop s-a băgat să îi despartă pe doi colegi de trupă care s-au încăierat, cântăreața a fost bătută cu bestialitate. ”M-a lovit și pe mine! În toată nebunia de atunci, eu, primul meu gând a fost să sun la 112, pentru că așa mi se părea firesc. Și așa ar fi fost să fac... Dar, ceilalți colegi, el (agresorul, n. red.) fiind pe la noi prin zonă un tip temut, nu au vrut. Ei m-au rugat să plecăm acasă, să nu fac treaba asta, să nu sun la 112, și atunci am cedat... Mi-a dat două palme, mi-a lăsat niște urme. Eu sunt femeie, el fiind bărbat, vă puteți imagina ce s-a întâmplat”, ne-a spus frumoasa cântăreață Livia Pop.

Galerie foto 
Citește și:

Este ea cea mai sexy cântăreață de muzică populară? Carmen de la Sălciua are concurență serioasă

Mădălina Manole avea un secret pe care l-a luat în mormânt! Fratele artistei, dezvăluiri în premieră: ”Trebuia să-mi spună ceva important. În noaptea aceea a murit”

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

Un manelist celebru se însoară! Nașă îi va fi o celebritate de la ”Puterea Dragostei”

Livia Pop vorbește despre despărțirea dificilă de un manelist celebru! ”Ne sabotam reciproc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies