CEAIURI bune pentru SOMN: Ce să bei înainte de culcare ca să adormi instant

Ce să bei înainte de culcare ca să dormi mai bine? Care sunt ceaiurile bune pentru somn? Ceaiuri bune pentru somn. Ce să bei înainte de culcare ca să adormi instant.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Ceaiuri bune pentru somn


In articol:

Dacă ai probleme cu somnul și ești în căutarea unor remedii naturiste pentru a te putea odihni mai bine, îți oferim câteva variante de ceaiuri. Sunt plante cu proprietăți calmante, care te ajută să te destinzi și să ai un somn bun și liniștit.

 

Ceaiuri bune pentru somn. Ce să bei înainte de culcare ca să adormi repede. Stresul de la locul de muncă, problemele din viața personală, nemulțumirile de zi cu zi îți pot afecta somnul. Adormi cu greu, te zvârcolești și nu reușești să adormi sau te trezești de multe ori în timpul nopții și simți că nu te-ai odihnit deși ai petrecut câteva ore bune în pat. Sunt mulți factori care îți influențează starea de spirit și calitatea somnului. Dacă nu te odihnești suficient, îți pierzi capacitatea de concentrare și nici nu mai dai randament la locul de muncă sau la școală. Înainte de a merge la farmacie pentru diverse suplimente care să te ajute să dormi sau la medic pentru un tratament care să-ți trateze insomnia, poți încerca o varianta la îndemâna tuturor: ceaiurile de plante. (Citește și: Remedii pentru insomnie. Ce alimente te ajuta sa dormi liniștit

Ceaiuri bune pentru somn. Ce să bei înainte de culcare ca să adormi instant: Ceai de tei

Ceaiul de tei este un aliat de nădejde în lupta cu insomnia. Florile parfumate de tei calmează și te ajută să ai un somn liniștit. Teiul conține un ulei volatil cu proprietăți relaxante și sedative, recomandat persoanelor cu tulburări de somn. (Vezi și: Bioritmul corpului uman: organele interne și orele de refacere ale acestora )

Ceaiuri bune pentru somn. Ce să bei înainte de culcare ca să adormi instant: Ceai de mentă

Persoanele care reușesc cu greu să adoarmă pot bea chiar înainte de culcare o cană de ceai de mentă. Menta reduce stările de stres și anxietate, relaxează corpul și induce somnul. Ceaiul de mentă este recomandat pentru un somn bun și odihnitor. Frunzele de mentă relaxează musculatura și te ajută să te calmezi și să dormi.

Ceaiuri bune pentru somn

Ceaiuri bune pentru somn. Ce să bei înainte de culcare ca să adormi instant: Ceai de mușețel

Toată lumea știe că ceaiul de mușețel este foarte bun dacă îl consumi seara, înainte de culcare. Ceaiul de mușețel este o băutură care te ajută să te relaxezi și să adormi mai repede și mai bine. Mușețelul este binecunoscut pentru beneficiile sale: tratează anxietatea, stresul și insomnia. De asemenea, acționează ca un calmant ușor care relaxează mușchii și sistemul nervos și te ajută să scapi de tensiune, stres și induce starea de somnolență.

Mai multe studii arată că mușețelul nu doar că te ajută să dormi, dar are beneficii și după ce te-ai trezit. Se pare că ceaiul de mușețel băut seara are efect și dimineața, ajutându-te să te trezești mai ușor și cu mai multă energie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate