Ceartă între surori. De ce nu își mai vorbesc Oana și Catinca Roman

Oana Roman și sora ei mai mare Catinca Roman au avut mereu o relație apropiată, în ciuda problemelor pe care le-au întâmpinat în familia lor.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Oana Roman și sora ei mai mare Catinca Roman au avut mereu o relație apropiată, în ciuda problemelor pe care le-au întâmpinat în familia lor.
Cu toate astea, ultimele luni au fost critice pentru cele două surori, iar relația lor se pare că a avut de suferit.
În prezent, Oana și Catinca Roman sunt mult mai distante una față de cealaltă, iar motivul pare să aibă de-a face cu problemele pe care le-a avut mama lor Mioara Roman cu casa.
În această situație, Oana Roman a fost cea care a încercat să găsească o soluție, iar Catinca a lăsat-o pe sora ei mai mică să gestioneze situația, potrivit spynews.
În timp, relația lor s-a răcit și nu mai e deloc ca altădată.

Citeste si: Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Oana Roman este extrem de îngrijorată 

fara descriere

Cine este şi cum arată tatăl Catincăi Roman! Mioara Roman a divorţat de el şi s-a îndrăgostit apoi de Petre Roman

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare ale Oanei Roman. "Am fost la un pas de moarte, riscam să fac septicemie și doar un singur om m-a ținut de mână"! Vedeta a povestit de ce Petre și Mioara Roman nu au venit atunci la spital

 

Mioara Roman are două fete, dar doar una dintre ele, Oana, este fiica lui Petre Roman. Pe Catinca, Mioara Roman a conceput-o cu primul său soţ.
Este vorba despre Iosif Zilahy, fost antrenor al echipei naţionale feminine de scrimă. Pe atunci, el avea 27 de ani, Mioara, 19. Cuplul s-a destrămat când Catinca avea doar şapte luni.

fara descriere

Ulterior, Mioara Roman l-a cunoscut pe Petre Roman, cu care s-a căsătorit.

Catinca Roman a păstrat tot timpul legătura cu tatăl biologic. Ba mai mult, a avut o relaţie extraordinară şi cu mama ei vitregă, după ce Iosif Zilahy s-a recăsătorit.

”Tata a fost foarte implicat în viaţa mea şi mie mi se pare că aşa ar trebui să stea lucrurile peste tot, cu toată lumea care trece prin situaţii de genul. Nu i-am simţit lipsa, pentru că a fost alături de mine. În momentul în care am crescut, relaţia s-a apropiat şi mai mult”, a spus Catinca Roman într-o emisiune tv.

”M-am înţeles extraordinar (n.r. cu mama vitregă). A fost cea mai bună prietenă a mea. Era o persoană extrem de deschisă şi cu foarte mult umor şi m-a ajutat foarte mult cu Calina, a stat cu ea când era mică”, a adăugat Catinca Roman.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate