Marius Elisei regretă despărțirea de Oana Roman. A apărut cu ochii în lacrimi într-o emisiuni și a spus tot ce are pe suflet

Marius Elisei suferă enorm după despărțirea de Oana Roman și chiar și-a cerut scuze în cadrul unei emisiuni tv.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Marius Elisei este afectat de despărțirea de Oana Roman, mai ales că la scurt timp după ce Oana Roman a făcut anunțul despărțirii, el a fost implicat în scandalul cu transsexualul Delia, scandal care a amplificat și mai mult necazul. Marius Elisei este încolțit din toate părțile și caută răspunsuri la întrebări, însă nu are prea multe șanse să le găsească. 

Citeste si: VIDEO | Casa de vedetă a Oanei Roman. S-a mutat în locuința visurilor ei

Citeste si: Primele declarații ale lui Marius Elisei despre conversațiile intime cu transsexualul Delia Rexha: „E real”

Citeste si: Marius Elisei a trădat-o pe Oana Roman? I-ar fi trimis mesaje unui cunoscut transsexual din România: „Îmi caut o amantă, nu o mai vreau pe Oana”

Fostul soț al Oanei Roman a apărut în cadrul unei emisiuni și a vorbit cu lacrimi în ochi despre despărțirea de cea alături de care are o fetiță minunată, Iza. Mai mult, Marius Elisei și-a cerut scuze de la toți cei apropiați lui pentru că au fost implicați în scandalul momentului cu transsexualul Delia.

fara descriere

„Doresc să cer scuze familiei mele, parinților, nașilor, dar mai ales Oanei pentru situația în care sunt și ei oarecum introduși cu sau fară voia lor”, a spus Marius Elisei în timpul emisiunii.

Tot în cadrul emisiunii la care a fost invitat, Marius a dezvăluit că este dărâmat de situația în care se află și nu a mai mers la muncă de o lungă perioadă. Fostul soț al Oanei Roamn a subliniat că trece printr-o perioadă extrem de grea și vrea să apeleze la sfaturile unui psiholog.

Transsexualul Delia, dezvăluiri uluitoare despre planurile pe care le avea cu Marius Elisei: „Dacă nu afla presa eram împreună acum!”

Transsexualul Delia a scos la iveală detalii uluitoare despre relația ei cu Marius Elisei. Transsexualul Delia spune că a vorbit cu soțul Oanei Roman vreme de mai multe săptămâni și chiar aveau planuri mari împreună dacă presa nu ar fi aflat de conversațiile lor. Delia Rexha a vorbit în cadrul unei emisiuni despre momentul în care l-a cunoscut pe Marius Elisi, în plus a oferit și detalii picante despre relația lor. 

fara descriere

Cei doi ar fi vorbit ultima dată în urmă cu două zile când Marius Elisei ar fi trebuit sămeargp la ea, doar că a devenit suspicios cu privire la confidențialitatea converației lor.

Deea Rexha a spus că Marius a sunat-o și a întrebat-o dacă a spus ceva presei apoi a blocat-o pe toate rețelele de socializare.

„Când am vorbit ultima dată, acum 2-3 zile, el trebuia să vină la mine. M-a sunat şi m-a întrebat dacă am spus ceva la TV. Apoi, mi-a dat block pe toate reţelele de socializare. Să-i fie ruşine", a mai spus Delia Rexha.
Delia Rexha a precizat că Marius Elisei a alintat-o cu "puiul meu".

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate